Whirlpool FFB7438BVEE, model 6th Sense cu FreshCare+

Whirlpool FFB7438BVEE e o maşină de spălat rufe pentru o familie formată din 4-7 membri. Din păcate nu e slim, dar dimensiunile sale nu sunt mari, fiind de 57x59x84 axlxî, iar greutatea e de 65kg.
Precum alte electrocasnice marca Whirlpool şi acesta are 6th Sense. În cazul acestui tip de aparat această caracteristică presupune că aparatul are senzori care monitorizează procesul de spălare, reglând diverşi parametri (consum resurse, presiune) şi se opreşte atunci când rezultatul spălării e unul perfect.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi nu costă prea mult. Pe parcursul utilizării ne vom recupera banii deoarece vine cu motor tip Sense Inverter şi clasa A3+.


Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool FFB7438BVEE e una cu capacitate de încărcare medie aşa încât cele 1400 rotaţii viteză de centrifugare să fie suficiente.
Are FreshCare+, lucru care presupune că dacă nu aveţi timp să scoateţi rufele după ce e gata spălarea atunci le puteţi lăsa până la 6 ore ele fiind menţinute ca proaspăt spălate fără a se produce bacterii.
Nivelul de zgomot e unul ok, 51 decibeli la spălare şi 81 la centrifugare.
Dacă vreţi neaparat să ştiţi consumul energetic atunci trebuie ştiut că acesta e de 157 kWh pe an, iar consumul anual de apă e de 10.840 litri. Aceste valori depind de cât de des utilizaţi maşina şi de încărcătură. Referitor la clasa de eficienţă energetică trebuie spus că e A+++ -30%, adică e cu 30 procente mai eficientă decât modele cu A+++.
Spre deosebire de alte modele de la Whirlpool acesta are Steam Refresh care presupune o reîmprospătare a hainelor cu abur. E un ciclu/program de 15 minute şi e adresată unei cantităţi formate din 2-5 articole vestimentare. Programul acesta scoate mirosurile urâte din haine şi le face gata de purtat.

Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice şi nu o să greşiţi dacă alegeţi aparatură de la ei. Sunt cunoscuţi pentru aparatele fiabile, garanţia standard fiind de 2 ani.
Dacă vă interesează şi un uscător atunci vă pot recomanda acest model modern care are la rândul lui FreshCare+.

Lasă un comentariu