Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX, hota incorporabilă

Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX e una destul de interesantă și mă refer în special la design. Jos am pus o poză cu acesta, dar și o prezentare scurtă a acestui aparat. Panoul său e unul destul de bine realizat și cred că forma hotei e una reușită care va da un plus de eleganță bucătăriei. Dacă vi se pare prea scumpă o hotă incorporabilă e mai bună sau chiar una clasică. În general, hotele scumpe sunt elegante și performante, dar nu e valabil la orice brand.

Bugetul trebuie să fie unul generos deoarece nu e un aparat oarecare și nici nu vă recomand cele mai ieftine hote deoarece nu au filtre metalice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Jota

Hota

E un model de tip șemineu care poate fi instalat pe perete. Lățimea e aceeași chiar dacă hota e mai mare decât una obișnuită. Are un singur motor și acela are o putere de 400 W. Deci puterea de absorbție maximă e de 400 mc/h și aceasta poate fi ajustată. Cele două lămpi sunt de 40 W fiecare și deci nu mai e nevoie de becuri prin apropiere. Plita e destul de bine iluminată și veți putea vedea și ce în jurul ei.

Are 2 filtre de grăsime metalice și așa e cam la toate hotele noi. Aceste tipuri de filtre se curăță ușor și sunt aproape la fel de eficiente ca și cele clasice. Cele metalice nu trebuie înlocuite ci doar spălate, acesta fiind și un avantaj. Nivelul de zgomot poate părea cam mare – 60 dB, dar aceasta depinde de treapta aleasă. Ca și o caracteristică specială are clapeta antiretur. Pe partea de design, finisajul pe inox îi dă un plus de eleganță și nu prea sunt hote pe alte culori.

Plusuri: puteți regla cum doriți puterea de absorbție, lămpi puternice, performantă, elegantă, clapeta antiretur și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKR 697 IX e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai special dar adâncimea ei e mai mare decât la cele incorporabile (sub corp suspendat). Puteți opta pentru oricare altă hotă însă aceasta mi se pare destul de bună dacă aveți și o plită cu lățime de cel puțin 50 cm (o plită mare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu