Whirlpool CDLR 60250 BL, model elegant cu 6th Sense

Mașinile de spălat cu al 6lea Simț sunt tot mai multe deoarece sunt mai eficiente, iar utilizatorii apreciază acest aspect. Whirlpool CDLR 60250 BL e un astfel de model și se poate observa că are un design îmbunătățit față de alte serii în același buget sau de generațiile precedente. Am văzut că sunt tot mai multe mașini cu finisaj negru lucios la uși și nu doar de la acest brand. Ideea e că ușa se asortează foarte bine cu afișajul digital din dreapta care e cu LED. Chiar nu e nevoie de un ecran LCD deoarece cel actual oferă cele mai importante tehnologii.

E un model compact dar nu e cel mai îngust de pe piață deoarece are o adâncime de 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea acestui model e frontală și se vede destul de clar din poza pusă sus. Modelele cu capacitate de încărcare mai mare au și o ușă mai mare pentru a ușura încărcarea sa. Sunt numeroase motive pentru a alege această mașină – capacitate de spălare mare – 6 kg, centrifugare generoasă – 1200 RPM, consum redus – A+++. Bineînțeles, toate acestea sunt oferite pe un model destul de ieftin și de multe ori nu e suficient să fie doar ieftin, ci și dotările să fie satisfăcătoare.

Nu e suficient să aibă multe programe, ci e bine să aibă și un program rapid pentru haine puțin murdare (transpirate). Are programe pentru cele mai des întâlnite țesături, iar rezultatele sunt conforme cu programul ales. Sunt prezente câteva funcții mai speciale, adică nu le găsiți de modele clasice: recomandare dozare detergent, timp rămas și programare întârziată.

Păreri pro și contra

Această mașină de spălat poate spăla orice tip de țesătură, însă e bine să consultați manualul oferit sau acel tabel cu programele. Unele programe sunt mai lungi decât altele și nu suportă prea multe rufe, deoarece unele haine necesită un tratament mai special.

Whirlpool CDLR 60250 BL nu merită neglijat chiar dacă nu reprezintă cea mai performantă soluție oferită de acesta. Pentru a vă face o idee despre 6th Sense, puteți viziona clipul alăturat.

Te-ar mai putea interesa