Whirlpool Carisma AWOE91400

Mașina de spălat Whirlpool Carisma AWOE91400 e cea mai compactă mașină de pe piață și spun asta pentru că suportă o capacitate maximă de rufe de 9kg și volumul tamburului e de 64 litri. Caracteristicile tehnice generale ale acestui model ar fi viteza de centrifugare de 1400 RPM, clasa A+, ecranul LCD și Clean Plus. Deci prețul e destul de justificat, iar dacă doriți neaparat acest model și nu aveți bani suficienți, există și un resigilat cu 1799 lei care e în stare perfectă. Pot spune că ideal pentru a spăla cantități mari de rufe, iar multe modele de pe piață au o capacitate de cel mul 7kg. Chiar dacă poate spăla așa de multe rufe, dimensiunile sale nu au fost afectate deci e la fel de mare cât o mașină de spălat obișnuită (60 cu 60 cm). O alternativă de la același producător care costă aproape pe jumătate e AWO/D65135. Carisma AWOE91400 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea maximă e de 9 kilograme iar datorită tehnologiei Al 6lea Simț, puteți spăla eficient chiar și cantități mai mici. Pe partea de eficiență are clasă energetică A+, clasă la spălare A și la centrifugare tot A. Într-un program standard, consumul de apă poate să ajungă chiar și la 69 de litrii iar consumul de curent la 1.53 kWh. Are un număr decent de programe dar eu voi enumera doar pe cele mai importante: prespălare, lână (spălare manuală), sintetice, bumbac, jeans, ușor de călcat, consum redus energie, clătire intensivă, centrifugare intensă și câteva programe speciale. Deci se pot spăla orice tip de rufe adică nu trebuie să vă faceți griji pentru țesăturile mai sensibile.

La capitolele siguranță și funcții vine cu o diversitate de tehnologii și dotări utile: Clean Plus, Aquastop, buton pentru selectarea vitezei de centrifugare, programare întârziată, ecran LCD, reset, Al 6lea Simț etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: adaptare la cantitatea încărcăturii (Al 6lea Simț), poate spăla cantități mari de rufe, are un design plăcut, vine de la un producător experimentat și are toate dotările necesare.

Minusuri: nu e chiar accesibilă (există și acel resigilat).

Concluzie

Mașina de spălat rufe Whirlpool Carisma AWOE91400 e recomandarea mea pentru familiile mai numeroase sau pentru cei care spală mai rar deoarece nu prea au timp (o dată pe lună). E ideală chiar și pentru restaurante, hoteluri sau baruri deoarece poate spăla fără probleme chiar și 9 kg de rufe. Jos am pus o prezentare a acestui model:

Te-ar mai putea interesa