Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, combină No Frost cu dispenser

Pentru cineva interesat de o combină frigo cu o capacitate mare recomand modelul Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA care are 445 litri și clasa A+ de eficiență energetică. Pentru ca întreținerea să fie simplă acest model are No Frost, iar acest lucru presupune că nu se produce gheață.
O combină precum aceasta se adresează celora care vor un aparat pentru depozitarea unei cantități mari de alimente, dar care au și spațiul necesar pentru a amplasa un frigorific ceva mai mare (înălțimea sa e de 196cm).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul funcțional. Puteți vedea că are și culoare inox, fiind vorba despre de un aparat premium ca design și funcționalitate.

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Caracteristici

Acest model are No Frost la frigider cât și la congelator, iar din această cauză e Full No Frost. Această caracteristică presupune că se produce foarte puțină gheață sau chiar deloc.
Consumul de curent nu e mare, fiind vorba despre clasa de eficiență energetică A+ cu un consum energetic anual de 416 kWh.
Pentru a avea apă rece la discreție acest model e dotat cu dispenser de apă. Recomand să se pună apă potabilă.
Partea de frigider are 4 rafturi realizate din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente.

Avantaje

Pentru achiziția modelului de față ar fi că nu costă mult, că arată bine, capacitatea mare, că are mâner incorporat (ușile sunt unele reversibile) și că nu face mult zgomot (nivelul de zgomot e de 43 decibeli).
Evident că pe lângă No Frost cel mai mare avantaj (pentru unii) e prezența Aqua, adică a dispenserului de apă.

Concluzie

Aparatul Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA e pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să poată păstra multe alimente în cele mai bun condiții.
Whirlpool e un producător american de electrocasnice, fiind numărul 1 la nivel mondial. Personal, am electrocasnice de la ei și nu s-au stricat vreodată, funcționând ca în prima zi (unele având mai bine de 10 ani).
Despre fiabilitatea produsului trebuie spus că e una ok, fiind vorba despre o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la 4.

Te-ar mai putea interesa