Whirlpool BSNF 9552 OX, combină 349 litri clasa A++

Whirlpool BSNF 9552 OX este o combină frigorifică adresată celora interesați de ceva modern cu o capacitate mare. Mai exact are 349 litri (e vorba despre un volum net), iar proprietatea No Frost e prezentă (presupune că răcirea se realizează fără realizare de gheață).

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care dispune de o multitudine de facilități utile.


Pro

Whirlpool BSNF 9552 OX e o combină cu o eficiență energetică clasa A++ datorită unui consum energetic de 271 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica întrucât are autonomie de funcționare fără curent de 16 ore.
Este dotat cu Full No Frost, adică la congelator cât și la frigider, iar în acest fel nu este nevoie să curățăm aparatul de gheață.
Aspectiv e de nota 10 cu o culoare inox și un design minimalist. Evident că mânerele sunt unele integrate pentru un plus e rezistență și eleganță. Iar, montarea aparatului se poate realiza destul de ușor întrucât ușile sunt unele reversibile pentru a nu da cu ușa de perete sau situații similare.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi și tot atâtea suporturi pe ușă. Iar, congelatorul e unul cu 3 compartimente așa încât să puteți pune la păstrat multe alimente.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 42 decibeli care e unul mediu întâlnit la majoritatea electrocasnicelor de acest tip.

Contra

Producătorul nu menționează nimic despre distribuirea aerului rece pe mai multe căi, adică Multiflow.

Concluzii

Dacă vă interesează un aparat eficient șă care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci modelul acesta Whirlpool BSNF 9552 OX ar fi recomandarea mea. Are și o înălțime de 201cm care-l va face ușor de amplasat unde doriți.
Brandul Whirlpool e unul foarte cunoscut, fiind numărul 1 la nivel mondial. Acest lucru se datorează faptului că au produse de calitate foarte bună și care vin cu o multitudine de dotări utile.

Te-ar mai putea interesa