Whirlpool BSNF 8421 K, combină 6th Sense pe negru

Whirlpool BSNF 8421 K e o combină frigorifică de top cu No Frost (Supreme NoFrost) care se adresează persoanelor interesate de un aparat cu capacitate mare și un cost de achiziție modic.
Capacitatea aparatului e una de 319 litri, iar în acest fel poate fi stocată o capacitate mare de alimente în condiții optime.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu o multitudine de facilități.

Whirlpool BSNF 8421 K

Caracteristici

Modelul de față e unul care vine cu clasa A+ de eficineță energetică, iar acest lucru e datorat consumului anual de 311 kWh.
Sistemul de răcire e unul Full No Frost, iar din această cauză nu e nevoie să ne preocupăm cu dezghețarea sau decongelarea. Poate vă întrebați cu ce e mai special Supreme NoFrost, iar răspunsul ar fi că aparatul vine cu două sisteme separate (unul pentru frigider și unul pentru congelator).
6th Sense Fresh Control presupune că aparatul are senzori inteligenți mulțumită cărora aparatul menține prospețimea de 3 ori mai mult.
Partea de frigider are compartiment special numit Activ 0 care e un compartiment în care temperatura e menținută între 1 și 0 grade. De asemenea vine cu compartiment pentru fructe și legume.
Are o caracteristică numită Freeze Control care presupune că aparatul face ca alimentele congelate să fie păstrate în condiții optime mai mult timp. În acest fel sunt reduse acele „freeze burns”.
La interior vor lipsi mirosurile urâte deoarece are diverse caracteristici cum ar fi sistemul antibacterian.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui aparat frigorific ar fi că vine la un cost deloc mare, că are un nivel de zgomot mic (42 decibeli), clasa A+, volumul superior, designul special (e unul dintre puținele aparate frigo de culoare neagră) și că vine de la numărul 1 mondial.

Concluzii

Combina BSNF 8421 K e una pentru cei interesați de un frigorific special ca funcționalitate și aspect. Datorită aspectului său se poate spune că e un aparat care se integrează perfect în orice bucătărie.

Te-ar mai putea interesa