Whirlpool BSNF 8151 OX, combină frigorifică cu tratamentul anti-amprentă

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8151 OX e alta cu senzori inteligență 6th Sense Fresh Control, adică nivelul de umiditate e menținut la un nivel optim pentru ca alimentele să rămână proaspete o perioadă mai mare. Și tehnologia No Frost are un rol  important în acest sens și e prezentă la ambele compartimente (congelator și frigider). Datorită construcției sale, aceasta poate fi amplasată oriunde în bucătărie, chiar și într-un colț. Interiorul nu e la fel ca la alte combine deoarece aveți compartimente, suporturi și rafturi speciale pentru orice tip de aliment sau sticlă.

Nu poate fi o combină accesibilă deoarece are tehnologii foarte bune și un design elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate lăuda cu un spațiu intern generos și e bine să organizați puțin interiorul pentru că anumite alimente trebuie puse în compartimente, iar altele pe ușa frigiderului. De data aceasta se pot pune recipiente sau sticle mari pe ușă și tot mai multe branduri fac acest lucru pentru a renunța la raftul pentru sticle. Totuși, e prezent la această combină iar voi nu trebuie să-l folosiți dacă nu puneți apă sau vin la rece.

Senzorii inteligenți depistează automat dacă temperatura interioară e prea mare și răcirea rapidă e activată imediat pentru ca alimentele să fie menținute în condiții normale. Îmi place că la combine aveți aceeași lățime pentru toate modelele (60 cm), dar depinde și de ce segment discutăm.

Păreri pro și contra

Pe lângă că are un aspect modern, iar mânerele pot fi accesate ușor datorită spațiului generos oferit și au o formă interesantă pentru a deschide cu ușurință ușile. Se vede foarte bine din poza de sus, însă tratamentul anti-amprentă poate fi testat doar în realitate, când aveți aparatul în fața voastră. Se pot obține cuburi de gheață foarte ușor cu acele sertare mici din congelator, trebuie doar să turnați apă în formele acelea și să lăsați la înghețat apa.

Whirlpool BSNF 8151 OX e performantă și nu putem reproșa nimic acestui brand pentru că oferă doar soluții competitive, însă pentru ele aveți nevoie de un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa