Whirlpool BSNF 8121 W, model cu 6th Sense și No Frost

Whirlpool BSNF 8121 W e o combină frigorifică de top dotată cu cele mai utile facilități, adică cu No Frost, Multiflow și Al Șaselea Simț. La interior are o compartimentare bine realizată cu un frigider de 221 litri și congelator de 94 (vorbesc despre volume nete).
Un model precum acesta se adresează persoanelor care vor un aparat premium care să poată ține la păstrat multe alimente și care să fie ușor de întreținut.

Modelul BSNF 8121 W de la Whirlpool vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea că raportul dintre calitate și preț e foarte bun. Dacă din diferite motive vă deranjează că e alb atunci trebuie spus că acest lucru nu e unul care să vă afecteze întrucât electrocasnicele albe sunt foarte populare, iar montate în bucătărie nu vor fi albe, ci mai mult gri din cauza luminii.

Frigorificul

Păreri pro

Aparatul vine cu Al 6lea Simț pentru Controlul Prospețimii, iar în acest fel vă puteți păstra alimentele proaspete ca în prima zi.
Vine cu filtru Microban, acesta fiind întâlnit în modelele cu Multiflow și presupune că alimentele sunt protejate de bacterii și mirosuri neplăcute.
Nu trebuie să vă bateți capul cu dezghețarea congelatorului sau frigiderului întrucât acest proces e unul automat. Acest lucru trebuie mulțumit Supreme No Frost.
Consumul de curent e de 0,841 kWh la 24 de ore, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Frigiderul e împărțit de 4 rafturi din sticlă din care 3 pot fi ajustate. Are 4 rafturi la ușă și o cutie mare de tip Fresh box pentru legume.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente care pot congela 4 kilograme la 24 de ore. Ca accesoriu care o să-l întâlniți un congelator e o tăviță de gheață.

Verdict

Modelul acesta vine de la numărul 1 la nivel mondial și se adresează celora care vor un aparat care să poată păstra în condiții bune o capacitate mare de alimente.
La modelul acesta 6th Sense presupune că aparatul are senzori inteligenți care detectează creșteri de temperatură și restabilesc condițiile de păstrare. Temperatura se restabilește de 5 ori mai rapid decât la alte modele și din această cauză există condiții optime de temperatură… garantate de sistem.

Te-ar mai putea interesa