Whirlpool BSNF 8121 OX, model 6th Sense cu Supreme NoFrost

Whirlpool BSNF 8121 OX e o combină frigo premium cu un volum net de 319 litri și clasa A+ de eficiență energetică. Chiar dacă e un model mai încăpător, consumul energetic e scăzut mulțumită tehnologiei Al 6lea Simț care presupune că aparatul are senzori cu care detectează temperatura și o reglează în funcție de cât e necesar. Această tehnologie ajută și ca alimentele să fie păstrate proaspete mai mult timp întrucât temperatura e restaurată de 5 ori mai rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu dotări de top care ajută la obținerea unui consum mic de curent și păstrarea prospețimii alimentelor cât mai mult timp.


Caracteristici

Modelul BSNF 8121 OX e unul cu un nivel total superior de 319 litri, iar din această cauză înălțimea sa e ceva mai mare de 188,5 centimetri.
Compartimentarea e una bună întrucât are frigider cu 4 rafturi și cu compartiment special pentru fructe și legume. Partea de congelator e una cu 3 compartimente care au dezghețare automată și o capacitate de congelare de 4 kg la 24 de ore.
Designul e unul special, culoarea aparatului fiind inox, iar mânerele sunt integrate.
La Whirlpool caracteristica Supreme No Frost presupune mai multe lucruri printre care 6th Sense Live (la modele smart), Fresh Control, Freeze Control și Activ 0. Toate acestea se întâlnesc și la alte branduri, dar nu în această configurație, iar din această cauză Whirlpool rămâne numărul 1 la nivel mondial.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje ale acestui model ar fi că are o culoare neutră (argintiul se potrivește în orice bucătărie), clasa de eficiență energetică deosebită, dezghețarea automată și Supreme NoFrost.

Verdict

În cazul în care vă doriți îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator vă recomand această combină. Are cele mai noi tehnologii în materie de păstrat la rece diferite alimente, iar brandul e unul foarte serios. Produsele lor sunt unele cu o fiabilitate extrem de bună.
(În această perioadă e și o oferă cu buy back, iar eu zic să profitați de ea.)

Te-ar mai putea interesa