≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8101 OX AQ, combină cu dozator și finisaj antiamprentă

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 OX AQ e varianta cu dozator de apă rece, însă acesta nu se adresează oricui. Sunt puține persoane care preferă să consume apă de la un dozator. Cam fiecare combină vine cu ceva diferit, deci nu aș putea spune că un model e mai bun decât altul (ambele fiind în același buget). Oricum, aici e vorba de un brand popular și experimentat, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Un astfel de aparat frigorific îl alegeți pentru o perioadă de câțiva ani, deci nu văd de ce ați lua ceva mai ieftin.

Nu e vorba de o combină foarte mare, dar veți observa destul de mult volum la interior, iar compartimentele speciale sunt ideale pentru a conserva mai bine anumite alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Atât acesta cât și modelul fără dozator, au cam același preț și sistem de răcire. E evident că are No Frost pentru că dezghețarea congelatorului e automată. Volumul acestui aparat e de 315 litri din care 97 litri aparțin congelatorului. Nu veți găsi multe combine care să aibă congelatoare cu 4 compartimente. Cam toate congelatoarele au trei sertare iar cel de jos e și cel mai mare. Pe an acest model consumă puțin dar există variante premium care consumă pe jumătate, dar și prețul e aproape dublu.

La capitolul design, acest aparat frigorific are culoare argintie, inox antiamrepntă, mânere orizontale integrate, uși cu deschidere spre dreapta, iluminare interioară. Mie îmi plac modelele cu mânere integrate deoarece au un design mai simplu. Ca oricare alt model similar și acesta are sistem antibacterian.

Păreri pro și contra

Designul e foarte elegant și nu se formează amprente, sistem de răcire avansat, inox antiamprentă, compartiment BigBox la congelator.

Whirlpool BSNF 8101 OX AQ arată foarte bine și dacă nu vă place acest model sau poate nu veți folosi acel dispenser, se poate alege o combină fără dozator, iar numele e cam același și doar terminația e diferită. Prezentarea de jos cred că va fi de folos pentru cei indeciși, însă varianta de sus mi se pare ceva mai bine dotată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu