Whirlpool BLFV 8001 OX, combină frigorifică cu volum net 339 litri

Discutăm de o combină frigorifică mare care poartă numele de Whirlpool BLFV 8001 OX și nu e singura care poate v-ar interesa, doar că aceasta are un design simplu și plăcut. E un model destul de simplu și ușor de folosit, iar sistemul de răcire cu No Frost reduce semnificativ consumul ala aparatele mai mari cum e și cel de jos. Pe ușa frigiderului se poate pune chiar orice, dar se vede că rafturile sunt destinate pentru a pune sticle de dimensiuni mici.

Am pus poza de jos ca să vedeți cum arată la interior și cam ce se poate pune pe rafturi, suporturi și în compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consum anual de energie al acestui aparat se situează undeva la 309 kWh, de aceea are și o clasă de eficiență energetică A+. Această clasă nu e cea mai bună de pe piață dar nu vă puteți aștepta la prea multe într-un buget atât de mic. Oricum, diferența de consum între A+ și A++ e foarte mică, iar pe voi poate că nici nu vă interesează acest aspect.

E un model cu instalare standard, dar pot fi și variante incorporabile care nu prezintă un finisaj pe inox la exterior deoarece se poate pune o foaie de mobilier peste cu mâner.

Păreri pro și contra

E și normal să ocupe destul de mult spațiu că doar are un volum generos, astfel și spațiul interior e ceva mai mare. Va fi apreciat de cei care nu sun foarte înalți pentru că înălțimea aparatului e de 188 cm, astfel veți ajunge cu ușurință și la ultimul raft. Frigiderele sunt concepute diferit, astfel că acel congelator e în partea superioară. E destul de silențioasă și se vede după nivelul de zgomot – 38 dB.

Whirlpool BLFV 8001 OX are un congelator compus din sertare generoase, pe când frigiderele au congelatoare doar cu un raft la mijloc, de aceea oferă și mai mult spațiu. În comparație cu un frigider mare cu același volum, combina e mai înaltă deci nu e foarte lată. Depinde și ce vă convine mai mult, însă spațiul de pe rafuri e foarte important atunci când aveți o familie mai numeroasă și cumpărați multe alimente.

Te-ar mai putea interesa