Whirlpool BLF 9121 OX, model cu 6th Sense și capacitate de 369 litri

Whirlpool BLF 9121 OX e o combină frigo a anului 2018 care se evidențiază 6th Sense. Această caracteristică presupune că aparatul are senzori care detectează creșteri de temperatură și restabilesc condițiile de păstrare de vreo 5 ori mai rapid decât alte modele similare dar fără Al Șaselea Simț.

Frigorificul de la Whirlpool vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere (aspect, funcționalitate și fiabilitate). Pe partea de aspect puteți vedea că e de culoare gri-argintiu și că mânerele sunt integrate. Mie îmi plac aparatele de culoare inox întrucât se potrivesc în orice bucătărie.


Avantaje

Modelul Whirlpool BLF 9121 OX e unul care se prezintă bine din toate punctele de vedere, iar pe partea de capacitate are un volum net de 369 litri împărțit între frigider și congelator. Mai exact frigiderul are 258 litri, iar congelatorul e unul de 111 litri.
Pe partea de consum energetic stă foarte bine deoarece nu costumă deloc mult, având eficiență A+ cu un consum anual de 305 kWh.
Dezaghețarea frigiderului e un proces automat, iar cea cogelatorului e unul manual.
Compartimentarea e făcută așa încât să puteți pune cât mai multe alimente. Astfel, frigiderul e unul cu 5 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3. Despre congelator trebuie știut că e unul cu capacitate mare de congelare de 5kg la 24 de ore.

Dezavantaje

Din păcate nu are No Frost, dar are dezghețare automată pe partea de frigider. Această caracteristică ar fi fost utilă pentru dvs. în cazul în care nu vreți să dezghețați aparatul, dar ar fi crescut considerabil prețul aparatului.
Înălțimea de 201 centimetri e cam mare în cazul în care doriți să amplasați aparatul sub niște scări ori într-o debara joasă. Acesta e dezavantajul unei capacități mari.

Concluzii

Modelul de față e unul modern cu multiple caracteristici utile, iar noaptea nu vă va deranja întrucât are un nivel de zgomot de 38 decibeli. E un nivel de zgomot redus mult mai mic decât al altor modele.

Te-ar mai putea interesa