Whirlpool BLF 8121 OX, combină foarte elegantă cu MaxiBox

Una dintre cele mai elegante soluții pentru acasă de la acest brand e Whirlpool BLF 8121 OX, care e o combină frigorifică destul de mare și o puteți achiziționa fără probleme deoarece nu costă mult. E vorba de o variantă cu multe caracteristici speciale: 6th Sense, răcire rapidă, control electronic, iluminare interioară LED, raft pentru sticle, suprafață tratată anti-amprentă, uși reversibile. Toate aceste sunt pe un model accesibil, iar pentru un buget puțin mai mare puteți beneficia chiar și de NoFrost. Acesta reduce gheața din congelator, dezghețarea devenind automată.

Acest model pare a fi unul competitiv și nu sunt multe branduri care pot consuma cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mai sunt și alte variante cu volum de 339 litri, dar care arată diferit și caracteristicile speciale sunt altele. Congelatorul pare mic, dar nu e așa pentru că are 3 compartimente care în total au 111 litri. Acesta congelează decent deoarece puteți pune cel mult 5 kg de alimente pe zi în el. Dacă depășiți această valoare, s-ar putea ca alimentele să nu fie congelate corespunzător. Excepție fac alimentele deja congelate care le-ați luat de la supermarket.

Are accesorii destul de utile dar le veți găsi la multe alte modele de la acest brand. Dacă nu ar fi fost în pachet, ele puteau fi achiziționate deoarece sunt universale (mă refer la tava pentru gheață și suportul pentru ouă). Există și un raft pentru sticle cu separator, ceea ce este ceva nou.

Păreri pro și contra

Acesta e un model destul de încăpător, cu multe accesorii incluse, interior bine iluminat (tehnologie LED), consum mic de energie și multe altele. Chiar dacă nu are cele mai avansate tehnologii de pe piață, are al 6lea Simț care reduce semnificativ consumul.

Dacă vreți ceva mai avansat, atunci cred că nu ar trebui să vă limitați la bugetul actual. Whirlpool BLF 8121 OX merită ales deoarece v-am oferit suficiente motive pentru a-l alege și mai sunt și altele. Dacă nu sunteți convinși că acesta e modelul ideal, vă recomand prezentarea pusă mai jos și chiar dacă nu e în română, cred că vă veți face o impresie bună despre acest model.

Te-ar mai putea interesa