Whirlpool BLF 8001 W, combină albă cu 6th Sense

Combinele frigorifice cu al 6lea Simț sunt ceva mai eficiente decât restul, iar Whirlpool BLF 8001 W e un astfel de model. Din poza de jos se vede că e un aparat complet pe alb și care are un interior bine iluminat. Totul e vizibil pentru că sunt rafturi din sticlă, iar cele din sârmă chiar nu oferă nici un avantaj. Rafturile din sticlă arată mai bine și se curăță ușor, se pot pune vase fără să vă faceți griji de greutatea lor. Pe ușa frigiderului pot fi puse sticle mici iar pentru cel de peste 1 litru le puteți pune pe raft, chiar dacă nu există unul dedicat.

Sunt destul de multe aparate frigorifice care pot fi luate în calcul, doar că arată diferit (mă refer la frigider sau side by side). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele cu volum generos au și o înălțime pe măsură, deoarece lățime se menține la 60 cm pentru a nu ocupa loc (chiar și adâncimea se cam menține). Astfel că acesta are o înălțime de 188 cm pentru un volum net total de 339 litri. Împărțirea volumului e satisfăcătoare, iar congelatorul are un volum de 111 litri. Acesta poate congela cel mult 5 kg de alimente pe zi. Bineînțeles, puteți pune chiar mai multe doar că nu vor fi conservate corespunzător. Consumul de energie anual e în jurul valorii de 309 kWh.

Nu are amare importanță numărul de rafturi și compartimente atunci când vreți să punți vase în el deoarece e nevoie de cât mai mult spațiu în frigider.

Păreri pro și contra

Prețul e destul de atractiv pentru un volum atât de generos, consumul e destul de mic, design elegant, puteți alege cum să se deschid ușile deoarece are uși reversibile. Nu sunt multe astfel de modele, de aceea nici nu prea are concurență.

Whirlpool BLF 8001 W e o variantă pe alb și se poate ajunge ușor la acestă concluzie chiar și dacă nu ați văzut cum arată, deoarece terminația numelui are W de le White (alb). Dacă poza de sus nu e suficient pentru a vă convine, am pus clipul de jos care e cu un model destul de asemănător.

Te-ar mai putea interesa