Whirlpool BLF 7001 W, combină clasa A+ de 307 litri

Whirlpool BLF 7001 W e o combină frigorifică apărută pe piață de curând, iar printre motivele pentru care ai alege acest model ar fi că nu consumă mult curent, că vine cu 6th Sense și că are o înălțime nu prea mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine la numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice.
Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba de un model de culoare albă cu mânere integrate.
Whirlpool BLF 7001 W

Caracteristici

Modelul BLF 7001 W vine cu un volum net de 307 litri împărțit în 196 litri ai frigiderului și 111 litri ai congelatorului.
Eficiența energetică e A+ întrucât pe an are un consum de 297 kWh. Consumul redus se vede când facem trecerea de la un frigorific vechi la unul nou precum acesta.
Din păcate nu are No Frost, dar partea de frigider se dezgheață automat pe când cea de congelator manual.
Compartimentul frigider e unul compus din 4 rafturi cu 3 suporturi la ușă, iar partea de congelator e una cu 3 compartimente și o capacitate de congelare de 5 kg/24h.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, mai exact e vorba despre 38 decibeli. Din această cauză nu o să fim treziți din somn noaptea sau când dormim mai bine.
Ușile aparatului sunt unele reversibile, adică se pot regla să se deschidă în ce parte doriți.

Păreri pro și contra

Ai alege acest model pentru că arată bine, că are uși reversibile, o compartimentare bine realizată și o capacitate mare.
Singurul motiv pentru care nu ai alege acest model ar fi că nu are No Frost, în rest e un aparat ok.

Concluzie

Dacă ești interesat de un electrocasnic cu fiabilitate ridicată și care să consume puțină energie atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Garanția e una de 2 ani și poate fi mărită cu unul sau doi ani. Acest lucru ne demonstrează că aparatul e unul foarte bun și că achiziționând acest produs facem o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa