Whirlpool BIWMWG81484EEU, mașină de spălat rufe incorporabilă

Mașina de spălat rufe din imagine este un model complet incorporabil, deci este necesar un panou cu mâner pentru a-l monta în partea din față a aparatului. Whirlpool BIWMWG81484EEU este modelul prezentat și nu va fi vizibil după instalare. Doar voi veți ști unde se află și poate că nici nu aveți mult loc pentru a o monta în altă parte și nici nu aveți nevoie de mult spațiu de depozitare pentru articolele care le veți folosi în bucătărie. Bineînțeles, atunci când alegeți un astfel de aparat, nu vă interesează designul exterior și bugetul trebuie să fie mai mare.

Are un preț ceva mai mare decât al unui model clasic și tot sub blat se montează pentru că vorbim de un aparat destul de mare. Alte aparate incorporabile pot fi instalate mai sus ca să nu vă aplecați, însă aici nu este cazul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident că are încărcare frontală și nici nu sunt mașini cu încărcare superioară care se incorporează. Specificațiile sunt foarte bune la acest model și este loc de mai bine dacă vorbim de un buget mare, însă cerința este destul de mică la variantele incorporabile.

Dimensiunile aparatului sunt irelevante deoarece va fi instalat într-un mobilier destul de mare.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt la fel de numeroase și diversificate pentru a putea spăla mai multe tipuri de articole, iar rezultatele să fie excelente. La performanțe tot impresionează și vorbim de o capacitate de încărcare de 8 kg, iar cea de centrifugare este de 1400 RPM. Vorbim despre una dintre cele mai eficiente modele incorporabile, pentru că are clasa C, adică este nouă etichetare. Afișajul digital este destul e mare pentru ca să vedeți informațiile mai bine – BigDigit. Mai sunt și alte caracteristici speciale care trebuie menționate: Al 6 lea Simț, FreshCare+ cu Steam, Clean+, motor SenseInverter și multe altele.

Whirlpool BIWMWG81484EEU poate fi alegerea ideală dacă nu aveți un brand favorit, însă vreți să faceți o investiție bună. Un aparat ca acesta va fi folosit mulți ani și este de ajuns pentru o familie, nu este nevoie de mașini cu capacități mai mari.

Te-ar mai putea interesa