Whirlpool BIWMWG71483EEUN, model incorporabil cu 6th Sense

Whirlpool BIWMWG71483EEUN e o mașină de spălat rufe pentru o familie formată din 3-4 persoane. Față de alte modele acesta se va incorpora perfect în locația unde doriți să o amplasați întrucât e incorporabilă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine aspectiv și funcțional. Din imaginea de alături se poate vedea că e un electrocasnic cu panou de comandă minim și cu inscripții precum Al Șaselea Simț și SenseInverter.

Păreri pro și contra

O mașină precum Whirlpool BIWMWG71483EEUN vine cu multiple avantaje, pe lângă faptul că e fabricată în Italia. Aceste avantaje sunt:

  • 6th Sense e o tehnologie care e atât de avansată încât putem spune că gândește în locul tău. Mai exact aceasta detectează cantitatea și tipul țesăturii, iar în funcție de acestea alege cei mai buni parametrii de spălare.
  • Precum în cazul altor modele de la Whirlpool și acesta are FreshCare+. Această tehnologie care folosește abur va menține rufele ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
  • Motorul e unul tip inverter, în cazul Whirlpool purtând numele de SenseInverter. Aceste motoare sunt economice, durabile și silențioase.
  • Eficiența energetică e una superioară fiind vorba de clasa D cu un consum de 69 kWh la 100 spălări.

Există și dezavantaje precum faptul că nu are uscător incorporat și că nu e smart.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor ceva ușor de folosit și care să facă economii de resurse.
Despre producătorul Whirlpool trebuie să scriu că e numărul 1 la nivel mondial deoarece aparatura e una de calitate superioară.
Aparatul de față are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă doriți acest lucru.

Te-ar mai putea interesa