Whirlpool BI WDWG 751482 EU, maşină incorporabilă cu uscător

Whirlpool BI WDWG 751482 EU este o maşină de spălat rufe cu uscător incorporat care se adresează persoanelor care vor un aparat 2 în 1 care să se integreze perfect în mobilier.
Aparatul e util unei familii de 3-4 persoane datorită capacităţii de 7kg valabilă pentru spălare şi celei de 5kg pentru uscare.

Modelul acesta vine la un bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care nu consumă multe resurse. Dovadă e clasa B de eficienţă energetică.
Din poză se poate vedea că aparatul e unul cu un panou de comandă minim pe care sunt prezente inscripţiile 6th Sense, SenseInverter şi FreshCare+.

Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Whirlpool BI WDWG 751482 EU e una echipat cu Al Şaselea Simţ 3Dry care presupune o uscare cât mai bună.
E un model FreshCare+ despre care trebuie spus că e o caracteristică modernă care va păstra rufele ca proaspete până la 6 ore de la terminarea ciclului de spălare.
Pentru o uscare bună acest aparat are o stoarcere excelentă întrucât centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii.
Printre multitudinea de programe acesta vine cu program rapid de 45 minute.
Consumul energetic anual e de 202 kWh, iar în program standard e de 1,01 kWh. Aceste valori sunt valabile pentru partea de spălare.
Dacă sunteţi interesaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că aparatul e unul deloc gălăgios întrucât la spălare are un nivel e zgomot de 46 dB, iar la centrifugare e de 73.
Nu e un model compact, dimensiunile fiind de 55x60x82 axlxî cm. Pentru dimensiunile necesare incorporării în mobilier recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.

Per ansamblu acest model se va dovedi mai mult decât suficient în cazul în care vreţi un aparat care să ocupe puţin loc şi să înlocuiască două aparate (maşină de spălat rufe şi uscător). Numele Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial ca producător de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa