Whirlpool B TNF 5322 OX, combină cu No Frost și clasa A++

Whirlpool B TNF 5322 OX e combină frigorifică pentru cei interesați de un model încăpător cu o eficiență energetică deosebită. Modelul acesta are un volum de 450 litri (e vorba despre un volum net) și o eficiență energetică clasa A++ (consumul pe an e de 328 kWh).
Din specificațiile sumare enumerate mai sus vă puteți face o părere despre aparat, mai exact că e un aparat premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are culoare inox și mânere integrate (ușile sunt unele reversibile). Despre culoare trebuie spus că e una inox anti-amprentă.

Specificații

Modelul Whirlpool B TNF 5322 OX e unul foarte încăpător cu o capacitate netă de 450 litri și o înălțime de 195,5 cm. AM precizat înălțimea deoarece unii poate că doresc să poziționeze aparatul într-o cămară.
Sistemul No Frost e unul valabil pentru partea de frigider, dar și pentru congelator, iar din această cauză e un model Full No Frost.
Compartimentul frigider are 3 rafturi și 3 suporturi la ușă. Iar partea de congelator e una cu 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 12kg la 24 de ore.
Poate că vă întrebați ce presupune 6th Sense, iar răspunsul e că această caracteristică e una care presupune senzori care detectează când se adaugă alimente. În acest fel are loc o înghețare rapidă și economisire cu până la 30 procente de curent.
Interiorul e spațios și gândit așa încât să ofere suport pentru sticle și pentru orice fel de aliment.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost prea mare, că arată bine, că are un consum energetic mic și No Frost.
Contra ar fi că are o înălțime cam mare.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de ceva premium de la un brand de top. Trebuie să vă aduc la cunoștință că Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial.
Datorit volumului mare eu aș recomanda acest frigorific celora care au o familie compusă din 3-4 persoane ori care păstrează multă mâncare la rece.

Te-ar mai putea interesa