Whirlpool AZB8780

Uscătorul de rufe Whirlpool AZB8780 cu 6th Sense e acel electrocasnic de care aveți nevoie atunci când nu aveți timp pentru a pune rufele la uscat sau pur și simplu nu aveți spațiul necesar. Datorită formei și dimensiunilor sale, poate fi pusă chiar și sub blat ori peste mașina de spălat. Bineînțeles un astfel de uscător aduce o capacitate maximă suportată de 8 kg, care e mult peste cea a uscătoarelor incorporate. Ca și la restul, uscarea se face prin condensare. Cât despre preț, e discutabil deoarece e un model fiabil, nu-i lipsește nimic iar dacă vreți capacitate mai mare și un plus de funcții, există modele ceva mai scumpe de la acest producător. Însă eu vă recomand acesta deoarece nu prea merită acei bani în plus având în vedere că încărcarea de 8 kg e suficientă. AZB8780 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pentru a vă face o idee mai bună despre uscătoarele de la acest producător, am postat niște poze dar și un clip de prezentare un model similar, care aduce ceva mai multe funcții și performanțe oarecum similare. Veți observa că majoritatea uscătoarelor arată identic.

Control electronic
Control electronic
Așa arată
Cam așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă are clasa B, consumul de energie e mai mare ca la mașinile de spălare datorită procesului de uscare care necesită mai multă energie. Alături de un astfel de aparat e bine să aveți și o mașină de spălat corespunzătoare, iar dacă nu ați ales încă una, vă recomand tot un model Whirlpool. Programele sale de spălare sunt după cum urmează: mătase/perdele, bumbac, jeans, sport, mix etc.

la capitolele funcții și siguranță prezintă următoarele caracteristici: lumină interioară, avertizare sonoră pentru finalizare program, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată, funcție reset și altele. Tehnologia Al 6-lea Simț e destul de cunoscută și ca și avantaje oferă: consum redus de resurse deoarece calculează automat cantitatea de rufe încărcată și economisiți bani.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, prezintă fiabilitate crescută, meniu ușor de folosit, lumină interioară și capacitate de încărcare mare.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Whirlpool AZB8780 e un uscător performant și eficient datorită tehnologiei Al 6lea Simț care îl recomand. Ziceam anterior că voi pune și un clip cu un uscător asemănător, ei bine, puteți observa cât de bine arat și că poate fi montat fără probleme sub blat (fără incoporare):

Te-ar mai putea interesa