Whirlpool AZB6370, uscător de 6 kg

Dacă ești în căutarea unui uscător de haine foarte bun atunci uscătorul de rufe Whirlpool AZB6370 este un model care nu ar trebui să lipsească dintre variantele de achiziție deoarece vine cu tehnologia numită al șaselea simț care o întâlnești doar la Whirlpool (evident că și alte branduri au tehnologii asemănătoare, dar aceasta e cea mai bună dintre echivalente). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia al șaselea simț este una întâlnită la multe electrocasnice Philips (nu doar la frigidere sau mașini de spălat) și este una care are legătură cu consumul de apă și curent, făcând electrocasnicul eficient din punct de vedere energetic sau al consumului de apă. Prețul acestui electrocasnic AZB 6370 nu e mare. Având în vedere că are al VI-lea simț, deci consumă puțin curent, nu cred că e o investiție proastă, ci una foarte bună. Evident că există alte alternative la acest model cum ar fi D 72325 BK, dar vine de la Gorenje și în unele cazuri asta înseamnă că e mai scump puțin, iar culoarea neagră nu știu dacă e pe placul oricui. (Dacă sunteți de părere că modelul de față are un preț prea mare atunci există și varianta achiziționării unei mașini de spălat cu uscător incorporat – Ariston Hotpoint ARMXXD 129 (EU) – dacă vreți să achiziționați și o mașină de spălat, dar un uscător incorporat nu va fi niciodată mai bun decât unul dedicat.)

Whirlpool AZB6370
Din față

Whirlpool AZB6370 poate usca undeva la 6 kilograme de haine și când uscă are un consum mediu de curent, iar din acest motiv e încadrat în clasa de eficiență energetică B. Evident că B nu e foarte bine (A sau a A+ ar fi fost excelent), dar e decent.

Trebuie neaparat precizat că acest electrocasnic uscă rufele prin condensare ceea ce înseamnă că acei curenți de aer pătrund diagonal. Normal că AZB6370 are numeroase programe, exact 11 și când uscă scoate un zgomot de centrifugare de 67 decibeli ceea ce nu e mult.

Pro: AZB6370 nu costă mult, este de firmă, are tehnologia al VI-lea simț și poate fi încărcat cu multe haine deoarece capacitatea cuvei e de 6 kilograme.
Contra: clasa energetică nu e mai bună (A+ era utilă, dar e destul de bine și așa).

Whirlpool AZB6370 este un uscător foarte bun fiind o soluție „profesională” la cele incorporate în mașinile de spălat tufe. Evident că ieșiți mai ieftin cu o mașină de spălat care are uscător înglobat, dar nu o să fie la fel de eficient ca acesta.

Te-ar mai putea interesa