Whirlpool AXMT 6333/IX, pachet promo aragaz+hotă decorativă

Aragazul Whirlpool AXMT 6333/IX poate fi achiziționat separat sau chiar cu acea hotă decorativă – șemineu piramidă. Acesta nu e un model oarecare și se poate observa că nu e foarte accesibil. Are un preț mai piperat decât restul aragazurilor deoarece are un cuptor multifuncțional (electric), adică se poate compara cu unul incorporabil. Plita nu trebuie să fie neapărat electrică deoarece e mai accesibilă pe gaz și randamentul e unul generos. Totuși, butoanele pot fi ajustate în funcție de ce vreți să faceți (încălziți, fierbeți, grill etc).

Arată cam la fel ca și modelul ACMT 6332 de la același brand, care are un cuptor identic și tehnologie 6th Sense. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e alimentată pe gaz motiv pentru care dispune de siguranță și aprindere electrică. Mulți ar fi tentați să opteze pentru aparate incorporabile deoarece arată mai bine și oferă mai multă funcționalitate. Totuși, e nevoie de un mobilier special și bugetul trebuie să fie puțin mai mare că doar vreți un cuptor multifuncțional de la un brand mai popular.

Plita e destul de generoasă pentru că aragazul e de 60 pe 60 cm și arată bine pe negru. Cuptorul dispune și de iluminare dacă doriți să supravegheați mai bine procesul de gătire.

Sunt incluse accesoriile uzuale doar că are un capac ceva mai elegant deoarece e realizat din sticlă și e puțin fumurie.

Păreri pro și contra

Cuptorul e principalul motiv pentru care ați alege acest model, dar și designul e unul premium. Panoul de control e destul de bine realizat, aveți la dispoziție un timer digital și un buton pentru selectarea diverselor funcții pentru gătire. Hota din pachet arată foarte bine dar trebuie să aveți un perete liber pentru aceasta, deoarece e destul de lată. Bineînțeles, dacă nu vă place hota, optați pentru alta dar veți pierde acea reduce de la pachetul promo.

Dacă optați pentru acest Whirlpool AXMT 6333/IX, nu veți regreta alegerea făcută deoarece are un cuptor foarte bun. Pentru cei interesați, am pus o prezentare cu un model diferit dar care prezintă destul de multe asemănări.

Te-ar mai putea interesa