Whirlpool AWSX63213, mașină de spălat de 6 kg

Whirlpool AWSX63213 e o mașină de spălat cu capacitate generoasă și tehnologie 6th Sense Colours (ideală pentru rufe colorate). Are suficiente programe și opțiuni pentru a obține unor rezultate excelente. Designul e destul de plăcut, toate butoanele și opțiunile sunt la îndemână astfel că nu e nevoie neapărat să citiți manualul. Spun asta deoarece pictogramele sunt destul de utile iar ecranul digital oferă cele mai uzuale informații, în special că e unul generos. Puteți alege și un uscător de la acest brand dacă nu aveți spațiu pentru uscarea rufelor ți e bine să alegeți unul cu capacitate similară.

Prețul mi se pare foarte bun având în vedere capacitatea de spălare, funcționalitatea, consumul foarte redus și fiabilitatea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

O capacitate mare de spălare vă ajută să economisiți timp și bani deoarece puteți spăla toate rufele cu un singur program. Bineînțeles e un model cu încărcare frontală dar sunt și variante cu încărcare verticală ori superioară. Acelea sunt ceva mai scumpe deoarece sunt mai compacte și performanțele nu sunt așa de mari. Nu e o variantă Slim dar adâncimea sa e de numai 45 cm (mult mai mică decât cea a mașinilor clasice).

Ecranul digital e dispus pe panoul de control și e însoțit de diverse butoane care pot ajusta diverse opțiuni. Centrifugarea ei e de 1200 RPM iar eficiența energetică e A+++ (cea mai bună de pe piață). Are o mulțime de programe – 15, dar nu le voi enumera pe toate ci doar pe cele mai uzuale: rapid, colorate, consum redus, mix, spălare manuală etc. Tehnologia 6th Sense Colours oferă trei moduri: culori închise, culori deschise și mix. Deci veți obține rezultate în funcție de selecțiile făcute.

Plusuri: eficiență A+++, ușor de folosit, multe programe pentru diferite tipuri de rufe, centrifugare mare, fiabilitate și prețul atractiv.
Minusuri: nu are.

Whirlpool AWSX63213 e un aparat electrocasnic bun care merită achiziționat pentru uz casnic deoarece e suficientă chiar și pentru o familie numeroasă. Clipul de jos e cu această mașină de spălat pentru a vă face o idee despre cum arată, dar sunt și alte modele care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWSX63213, mașină de spălat de 6 kg”

  1. Am achizitionat o masina noua cu acest model ,,,rog sa stiu pasii cum realizez o spalare normalan ,,ce butoane trebuie sa actionez,,desi din instructiuni este mai dificil ,,,are cineva o parere prin care ma poate ajuta?..multumesc frumos.

Comentariile sunt închise.