Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AWSE7120

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWSE7120 e una cu tehnologie avansată numită 6th Sense sau Al 6lea Simț. Aceasta oferă un plus de eficiență mașinii prin reducerea consumului de resurse. Din poză putem observa că e vorba de un alt model al seriei Carisma care aduce un design interesant și plăcut în același timp. Caracteristicile sale principale sunt următoarele: 7 kg, 1200 RPM și clasa A++. Prezența acelui ecran LCD presupune că are și control digital. Deci prețul e unul potrivit, iar dacă vi se pare puțin cam mare, nu vă oprește nimeni să alegeți ratele fixe. AWSE7120 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

De aproape

Specificații tehnice

Spre deosebire de multe alte mașini de spălat aceasta poate spăla până la 7 kilograme fără probleme, iar datorită tehnologiilor sau funcțiilor automate, poate spăla eficient chiar și cantități mai mici. Bineînțeles nu vă oprește nimeni să alegeți un program rapid sau să ocoliți anumite etape ale programului. Având în vedere că are ecran LCD, e normal că e dotat și cu control electronic care e ceva mai avansat datorită dimensiunilor sale, funcțiilor și butoanele sale. Spun asta deoarece un ecran mai mare presupune că poate afișa mai multe informații, drept urmare, puteți seta diverși parametrii. Pe partea de funcții are: amânare pornire, selector centrifugare, reglare consum și sistem de siguranță împotriva copiilor.

Clasele sale de eficiență sunt: A++ la consum energetic, A la spălare și B la centrifugare. Programele sale de spălare joacă un rol important în special dacă aveți de spălat mult și doriți să setați un program anume pentru țesături mai sensibile. Astfel, are: bumbac, lână, sintetice, rapid, prespălare, clătire intensivă etc. Tamburul său e unul foarte bun deoarece e realizat din inox ca la majoritatea modelelor noi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla eficient până la 7 kilograme de rufe, rezultate decente datorită tehnologie 6th Sense și a programelor diversificate, are 16 programe de spălat, designul e plăcut, iar datorită meniului ergonomic e ușor folosit.

Minusuri: nu e chiar accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest Whirlpool AWSE7120 e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră deoarece poate spăla mult și dă rezultate bune. Singurul lucru care probabil v-ar sta în calea achiziționării sale e prețul, care din punctul meu de vedere e în mare parte justificat. Jos am pus o prezentarea a seriei Carisma:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu