Whirlpool AWS50801, mașină spălat slim

Dacă te interesează o mașină de spălat care să ocupe puțin spațiu atunci ar fi bun un model slim, iar acum Whirlpool AWS50801 vine la un preț bun. E un model normal cu 800 rotații, capacitate de 5 kilograme și un consum foarte mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu diferite funcții care are o perioadă de folosință îndelungată.

Aspect

E un model alb cu un display de tip LED în partea dreaptă așa încât să fiți nevoiți cu referire la ce face mașina. Lungimea e una de sub 60 centimetri, lucru care o face ușor de montat chiar și în cea mai mică baie sau unde doriți să o instalați.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un consum mic de curent, motiv pentru care are și clasa de eficiență energetică A++. Despre capacitatea de încărcare se poate spune că e numai bună pentru o familie mică sau pentru cei care stau singuri.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e compact, are un preț mic și vine cu multe programe utile. Datorită faptului că e un model slim o să îl puteți amplasa în cele mai mici încăperi, iar prețul e unul foarte bun pentru un electrocasnic Whirlpool care are chiar și program rapid, printre alte numeroase programe.
Din păcate nu stă chiar așa de bine la centrifugare, iar capacitatea de încărcare e relativ mică. Dar, fiind un model destinat celor care stau într-o garsonieră nu cred că o să deranjeze pe nimeni aceste aspecte.

Concluzie

În acest moment aparatul de față poate fi luat la un preț de puțin peste 1000 lei, iar dacă nu vi-l permiteți atunci îl puteți lua prin intermediul ratelor în niște condiții avantajoase. Vine cu o garanție standard de 2 ani, iar dacă vă încadrați în buget atunci v-aș recomanda să-i extindeți garanția cu minim un an așa încât să fiți acoperiți în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut.

Lasă un comentariu