Whirlpool AWS 71400, mașină de spălat cu centrifugare de 1400 RPM

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71400 arată foarte bine chiar dacă nu are o ușă cu finisaj negru lucios. Îmi place finisajul cromat, iar mânerul e destul de ușor de folosit. Modelele cu afișaj digital generos arată mai multe informații sau toate informațiile necesare. Dacă ar fi avut un panou de control standard cu indicatoare, atunci nu ați fi putut supraveghea atât de bine programul de spălare. Butonul central e cel cu care veți alege programul de spălare dorit și iasă ușor în evidență datorită finisajului argintiu.

Nu văd de ce nu ați alege acest model în special că are un preț foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu-mi plac variantele cu încărcare superioară deoarece nu oferă aceleași caracteristici tehnice, mai că nu au cine știe ce tehnologii și nu arată la fel de bine. Aceasta poate fi pusă sub orice blat datorită adâncimii reduce și restul dimensiunilor sunt cele cunoscute. Cred că veți alege acest model datorită următoarelor: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de de 7 kg și clasă energetică A+++. Are o clasă atât de bună deoarece consumul într-un program standard e de numai 0.9 kWh care e redus pentru așa performanțe.

Mi se pare destul de performantă pentru o adâncime de 45 cm, adică spală mult și programele sunt scurte cu o centrifugare atât de mare – 1400 RPM. Nu poate fi prea accesibilă datorită acestor performanțe și nu sunt multe ca și aceasta. Oricum, generațiile următoarele vor deveni mai compacte sau variantele compacte vor deveni mai performante. Nu e nevoie să sacrificați spațiu cât timp există astfel de aparate electrocasnice.

Păreri pro și contra

Cu așa caracteristici tehnice și tehnologii, acesta aparat electrocasnic e destul de accesibil. Tehnologia 6th Sense îmbunătățește rezultatele și reduce din consum. E vorba de un brand experimentat care trebuie luat în calcul și veți observa că mai toți clienții sunt foarte mulțumiți de alegere.

Acum, fiecare are alte pretenții și sunt în funcție de ce ați avut anterior sau la ce vă așteptați. Whirlpool AWS 71400 poate impresiona pe oricine că doar nu e un model mare ci unul compact cu adâncime de 45 cm.

Lasă un comentariu