Whirlpool AWS 71000, mașina de spălat rufe

Whirlpool AWS 71000 e o mașină de spălat rufe care are clasa A+++ de eficiență energetică în condițiile în care are un design slim și o capacitate de 7 kilograme. E un model premium dotat cu funcția Al 6lea Simț Colors și cu diferite programe printre care se numără 15 programe.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu are un nivel de zgomot prea mare și care consumă puțin curent.
Alături am pus și o imagine cu aparatul acesta, iar din acesta poți vedea că se prezintă ca o mașină de spălat cu aspect standard.

Aparat
Aparat

Specificații care te-ar interesa ar fi numărul mare de programe, Al 6lea Simț și eficiența. Vine cu program pentru culori închise, deschise și cu program mixt. Iar, din această cauză culorile sunt strălucitoare și durează mai mult.
Având programul de 15 minute o să spălați rapid ceea ce doriți, fără a consuma prea mult curent sau resurse de alt fel.
Caracteristica slim te va ajuta în sensul că o să o poți poziționa cu ușurință acolo unde dorești, mai ales dacă spațiul e unul îngust. Deosebit e faptul că vine cu o capacitate de încărcare destul de mare în ciuda faptului că e slim, această capacitate fiind de 7 kilograme.

Atuurile unui astfel de aparat ar fi prețul mic, aspectul plăcut, că e ușor de folosit, numărul mare de programe și că poate spăla multe rufe datorită capacității mari de încărcare de 7 kilograme. Și fiabilitatea e un aspect pozitiv întrucât e un aparat garantat la 2 ani, și dacă dorești o siguranță îndelungată atunci poți merge pe varianta achiziționării unei extragaranții.
Probabil că singurul minus ar fi că nu are Fuzzy Logic, adică acea caracteristică utilă deoarece ajută să ai un consum mic de resurse.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun prin prisma eficienței și a materialelor din care e făcută. Trebuie să menționez că are cuva din polipropilenă și tamburul din oțel inoxidabil. Aceste două materiale fiind unele care demonstrează faptul că aparatul e unul de o foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa