Whirlpool AWS 61212, model cu al 6lea Simț

Whirlpool AWS 61212 e un model de mașină de spălat rufe cu al 6-lea Simț ceea ce presupune că vine cu tehnologii și caracteristici care ajută la o economie foarte mare de curent și altfel de resurse. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu cea mai tare tehnologie Whirlpool (cea menționată anterior), clasa de eficiență energetică A++ și cu un nivel de zgomot deloc mare.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest model. E unul cu un panou de comandă modern și cu un ecran LED mare pe care sunt afișate diferite informații cum ar fi programul. Aspectul e unul similar, dacă nu identic, cu al Whirlpool AWS 61012.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Whirlpool AWS61212 e un model slim (subțire) care va încăpea numai bine într-o baie mică. Încărcarea se realizează frontal, iar dacă vă interesează cât suportă ca încărcătură atunci trebuie știut că are o capacitate de maxim 6 kilograme. Deci, e un model numai bun pentru o familie mică înspre medie.
Are multe programe, printre care se numără și cel rapid de 30 de minute. Zgomotul făcut de mașină nu e deloc mare deoarece la spălare are 59 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul destul de bun; poate fi poziționată cu ușurință și în încăperi mici datorită faptului că e slim; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult prin intermediul garanției plus; nu e deloc un model zgomotos deoarece la spălare face undeva la 60 decibeli, iar la centrifugare are 75 dB.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru cei în căutarea unei mașini bune de spălat care să fie dotată cu tehnologie de ultimă generație (și la astfel de electrocasnice există așa ceva) cred că modelul de față ar fi unul bun. Nu e deloc greu de utilizat în condițiile în care citiți cu atenție manualul de utilizare, iar dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată atunci vă recomand preview–ul de alături care e la modelul AWS 61012 (identic ca aspect).

Te-ar mai putea interesa