Whirlpool AWS 61012, mașină spălat rufe al 6-lea Simț

Whirlpool AWS 61012 e o mașină de spălat rufe cu tehnologie avansată care mărește eficiența la toate capitolele. Ea se numește 6th Sense sau Al 6lea Simț. majoritatea electrocasnicelor noi și performante de la acest producător oferă utilizatorului o astfel de tehnologie. Mulți producători cunoscuți oferă o tehnologie de eficiență similară doar că se numește altfel. Oricum, eficiența unui aparat e evidențiată prin clasele sale, care în acest caz sunt foarte bune. Având în vedere că a apărut recent, veți găsi alternative mai ieftine de la același producător însă care au un stoc mai limitat ca la acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată acest model și s-ar putea să mai găsiți câteva care să arate așa. Dacă nu vă puteți face o idee despre aceasta din poza de jos, vă invit să vizionați clipul de la final.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Are caracteristici tehnice bune dacă le raportat la prețul său. Chiar dacă e îngustă, nu e vorba de un model cu încărcare superioară ci frontală. Capacitatea maximă de încărcare e de 6 kilograme iar datorită funcțiilor inteligente, puteți spăla și 2-3 kilograme de rufe. La capitolul stoarcere e decentă având în vedere cele 1000 de RPM. Panoul de control e ușor de folosit datorită numărului mic de butoane și pictogramelor. Nu trebuie uitat nici acel ecran LED generos care afișează o mulțime de informații utile despre programul de spălare.

Are un număr mare de programe de spălare și nu-i lipsește niciunul. Totuși câteva programe speciale ar fi fost interesante, dar puteți ajusta anumiți parametri pentru a obține rezultate mai bune (centrifugare sau temperatură). Pe partea de funcții și siguranță are programare întârziată și sistem detectare spumă. Acea funcție de amânare pornire devine utilă celor care doresc să spele noaptea sau dimineața deoarece sunt ocupați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez numărul mare de funcții și programe, adâncimea de doar 45 cm, consum redus de energie, capacitatea mare de încărcare și controlul electronic cu display generos. Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest electrocasnic numit Whirlpool AWS 61012 e unul ceva mai îngust decât altele și aici mare fer la adâncimea sa de 45 cm. Deci e vorba de un model îngust, de aceea are și un preț puțin mai mare decât al altor modele. Cu toate acestea, am postat acel clip de care vă ziceam masi sus și în care se poate vedea mai bine panoul de control:

Lasă un comentariu