Whirlpool AWOE91402, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOE91402 e una din seria Carisma care e însoțită de tehnologia 6th Sense. Al 6 lea Simț vă recomandă cantitatea de detergent necesară pentru a obține cele mai bune rezultate. Aceste modele sunt cunoscute pentru performanțele mari și eficiența energetică. E una dintre puținele mașini care pot spăla cel mult 9 kg, deci e ideală pentru restaurante, hoteluri sau familiile mai numeroase. Având în vedere caracterisiticile generale, are doar clase A, B și A++. Design-ul e modern și se datorează în special ușii de culoare neagră care se asortează perfect cu ecranul LCD. AWOE91402 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool Carisma AWOE91400 1
Așa arată
Whirlpool Carisma AWOE91400 2 1
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea maximă suportată de această mașină e de 9 kg, care e mult peste medie și e ideal pentru cei care spală mult și des. Bineînțeles, oricine își dorește cele mai bune rezultate la un consum mic de energie și detergent puți, ei bine, Al 6lea Simț vă oferă acest lucru. Pe partea de centrifugare sau stoarcere are 1400 RPM, performanțe care se vor vedea cel mai bine la sfârșitul programului. A primit clasa B deoarece la o capacitatea maximă de 9 kg, ar fi necesitata mai mult, dar și așa cred că se descurcă decent. La spălare a primit clasa A datorită încărcăturii sale de 9kg care cu siguranță va fi de utilitate. Nu sunteți obligați să introduceți o astfel de încărcătură deoarece are programe special pentru cantități mai mici sau puteți ajusta voi programul de spălare.

Clasa A++ se datorează consumului anual de 230 kWh, iar consumul de apă anual e undeva la 11.600 litri. Are destule programe: rapid, spălare manuală, bumbac, sintetice, colorate etc. Indiferent de țesătură sau culoare, rezultate sunt perfecte doar dacă alegeți programul corespuzător. Whirlpool AWOE91402 are aceleași dimensiuni ca oricare altă mașină obișnuită – 60 cu 60 cm și 85 cm înălțime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model premium cu funcții interesante care nu le veți găsi la altele, spală multe rufe pentru dimensiunile sale și consum energetic corespunzător.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Whirlpool AWOE91402 e una dintre cele mai bune modele oferite de acest producător iar eu o recomand chiar dacă are un preț atractiv, iar o soluție de finanțare ar fi ratele fixe. Bineînțeles, un uscător performant ar fi bine venit alături de aceasta în special dacă nu spălați foarte mult și nu aveți unde să puneți rufele la uscat. Pentru a face o idee despre această serie, am pus un clip de prezentare:

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu