Whirlpool AWOD5120

Whirlpool AWOD5120 e un electrocasnic foarte bun deoarece e ieftin, are clase de eficiență peste medie și e foarte ușor de folosit. E o mașină ieftină pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi → în condițiile în care e un aparat de la Whirlpool (un brand de top), are un consum redus de resurse, iar panoul de comandă e unul simplificat.

Poze

Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată AWOD5120 și trebuie menționat că nu e vorba despre un model slim, ci de unul din gama comfort. Se poate vedea că nu are ecran LCD și din acestă cauză trebuie menționat faptul că beneficiază de un „display” de informare, doar că e unul mai elementar. Poza de alături ne demonstrează simplitatea electrocasnicului și nu degeaba se zice că o poză face cât 1000 de cuvinte.

Mașina din față
Mașina din față

Specificaţii tehnice

Modelul AWO/D 5120 e unul apărut recent pe piața românească și poate fi considerat un model clasic deoarece nu vine cu programe ori funcții inutile, ci doar cu ce e cel mai important. Consumul de resurse e unul mic (atât apă cât și curent) și din această cauză într-un program standard are un consum de 44 litri apă și 0,85 kWh. Din cauza consumului redus de curent e considerată ca fiind un model foarte economic.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; stă foarte bine pe partea de eficiență; e foarte ușor de folosit pentru că are puține butoane; nu e un aparat zgomotos deoarece la centrifugare produce 77 decibeli care e un zgomot inferior celui produs de un aspirator; vine cu multe programe (30 la număr), iar cel rapid de 30 minute normal că e prezent.
Contra: partea informativă (acel „display”) a panoului de control e mai mult de formă; nu are Fuzzy Logic care ar fi fost utilă la un consum și mai redus de apă.

Concluzie

Eu aș recomanda acest model persoanelor care nu sunt obișnuite cu tehnologia și nu sunt nici interesați să o înțeleagă. Spun asta deoarece modelul acesta are doar ce e mai important pentru tine și nu vine cu un display care te-ar putea deruta ori cu prea multe butoane. Din această cauză cred că oricine poate spăla o pereche de pantaloni cu acest aparat.

Lasă un comentariu