Whirlpool AWOC81401

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC81401 e una cu tehnologie 6th Sense deci oferă eficiență energetică superioară, de aceea are și A++. Alte caracteristici ale sale ar fi centrifugarea de 1400 RPM și capacitatea de spălare de 8kg. Deci are clase A și B la aceste capitole care mi se par foarte bune. E ideală pentru cei care vor să spele mult iar rezultatele să fie pe măsură. Cât despre preț, e destul de acceptabil având în vedere acea promoție cu discount semnificativ. Dacă doriți să o luați pentru restaurant, pensiune ori hotel, ar fi ideal și un uscător de rufe corespunzător (care poate usca o cantitate de rufe apropiată acesteia). Acest model numit AWOC81401 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă suportată de 8kg, dar datorită tehnologiei Al 6 lea Simț rezultatele sunt foarte bune indiferent de cantitatea de rufe introdusă. Clasa B la centrifugare corespunde pentru cele 1400 RPM, care e suficientă din punctul meu de vedere. Astfel rufele vor fi storse destul de bine pentru ca apoi eventual să fie uscate de un uscător. Clasa A++ presupune că mașina are un consum redus de energie sau chiar unul potrivit.

Ecranul LCD e destul de generos, astfel că oferă ceva mai multe informații sau setări alese. Programele de spălare sunt: rapid, prespălare, spălare manuală, colorate, delicate etc. Vine cu toate programele obișnuite dar și câteva în plus, care sunt de folos pentru cei ce vor să spele rufele mai diferențiat. Chiar și la capitolul funcții prezintă destul de multe funcții (programare, recomandare dozare cu detergent, Clean+, ecran LCD etc.) și chiar protecție împotriva copiilor. Bineînțeles e ceva mai zgomotoasă datorită performanțelor sale și diferă în funcție de centrifugarea aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla destul de multe rufe (dar nu vă oprește nimeni să spălați cât doriți), consum mic de energie, fiabilitate, control mai bun asupra programului datorită ecranului LCD și design plăcut.

Minusuri: nu are prea multe funcții speciale.

Concluzie

Un așa model Whirlpool AWOC81401 poate fi o alegere inteligentă și pentru uz casnic deoarece multe persoane nu au timp să spele așa de des, deci se vor aduna destul rufe iar cu o capacitate de 8 kg nu veți avea nici o problemă. Modele cu al 6lea Simț scoate în evidență eficiența sa la toate capitolele și nu vă de ce nu alegeți un așa model.

Te-ar mai putea interesa