Whirlpool AWOC81201

Dacă vrei un model tare de mașină de spălat atunci îți recomand Whirlpool AWOC81201 deoarece e o mașină de spălat rufe care vine cu al 6lea Simț. Vine ca o alternativă la AWO/C62012 și din imaginile de alături se poate vedea că arată la fel. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un electrocasnic care are 1200 rotații, consum mic de resurse și numeroase programe.

Poze

Whirlpool AWOC 81201 e un model care arată foarte bine și asta se vede foarte clar din imaginile de alături. E un model alb care are un ecran de tip LED pe care pot fi urmărite informații cu privire la starea spălării. Panoul de comandă e foarte clar având puține butoane poziționate la mijloc sus.

De aproape
Așa arată

Specificaţii tehnice

AWOC81201 e un model modern care nu consumă deloc multe resurse având clasa A++ pe partea de consum de curent. Greutatea aparatului e de 76 kilograme, iar cuva sa suportă până la 8 kilograme de rufe ceea ce face electrocasnicul unul foarte bun pentru o familie mare. Deci, e vorba despre o mașină pentru spălat cu un consum de curent minim.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine la un preț bun în condițiile în care are foarte multe caracteristici de top și programe; fiabilitatea sa e excelentă și asta deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori patru ani cu puțini bani; vine și cu un cadou, dar despre asta puteți citi aici mai multe; nu produce prea mult zgomot deoarece la centrifugare scoate undeva la 70 și ceva de decibeli.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un electrocasnic care să arate bine și să nu-ți facă facturi prea mari atunci cred că acest model este exact ceea ce ți-ai dorit. E silențios deoarece la spălare are undeva la 60 decibeli, iar despre utilizarea sa se poate spune că nu e deloc complicată deoarece are un panou de control realizat intuitiv. Dacă nu vă prea descurcați cu utilizarea sa atunci puteți apela la manualul său cu instrucțiuni de utilizare care vine la pachet.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWOC81201”

  1. Am luat un wirpool AWOC81201 si la 4 luni de la expirarea garantiei de 2 ani scoate fum din cuva .Am economisit 2 ani pt o masina buna si am platit un gunoi a carui reparatiecosta 800 lei .

Comentariile sunt închise.