Whirlpool AWOC72120, mașină 6th Sense Infinite Care

Whirlpool AWOC72120 e o mașină de spălat cu tehnologia 6th Sense și multe programe utile printre care se numără Aqua Eco, Culori închise/deschise și bumbac 95 grade. Dacă alte mașini au program scurt de 30 minute, acest model are program de 15 minute așa încât să puteți spăla rapid hainele care nu sunt așa de murdare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care se descurcă de minune când vine vorba despre spălatul rufelor colorate ori închise la culoare. Din imaginea alăturată se poate vedea că are un panou de comandă relativ simplu, iar în partea dreaptă e un ecran LCD foarte mare pe care pot fi citite diferite informații.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul acesta nu doar are funcție de detectare a cantității, ci și clasa A+++ de eficiență energetică. Astfel, consumul de resurse e la minim, iar tu o să-ți recuperezi investiția pe parcursul utilizării.
Dacă aveți întrebări legate de zgomot atunci trebuie știut că nu e delco un aparat gălăgios, asta deoarece are nivel de zgomot de 59 decibeli la spălare, iar când vine vorba despre centrifugare are 76.

Lucrurile deosebite la modelul acesta sunt zgomotul redus, că face multă economie de resurse (datorită caracteristicii similare Fuzzy Logic) și că are programe care contribuie la o eficiență sporită.
Singurul lucru care poate că te-ar deranja ar fi prețul, însă datorită tehnologiei integrate o să vezi că-ți recuperezi banii repid întrucât consumul de apă și curent e mai mic decât la alte modele.

Concluzia mea legată de acest model e că e foarte bun pentru cineva cu un buget peste medie care vrea un electrocasnic premium pentru a spăla chiar și haine mai „sensibile”. Modelul acesta nu doar o să-ți spele rapid rufele, ci o să o facă cu un consum redus de curent și apă… asta mulțumită caracteristicii de detectare automată a cantității. Montarea nu e prea complicată deoarece greutatea aparatului e de 69 de kilograme, iar dacă o vrei pentru la țară atunci trebuie știut că această mașină are neaparată nevoie de apă curentă.

Te-ar mai putea interesa