Whirlpool AWOC5122, mașină spălat clasa A+

Whirlpool AWOC5122 e o mașină de spălat rufe care are 1200 rotații și o clasă de eficiență energetică A+. Având o capacitate de încărcare a cuvei de 5 kilograme înseamnă că e un model numai bun pentru o familie medie cu un buget decent pentru o nouă achiziție. Eu zică că ar fi numai bun pentru cineva care stă într-o garsonieră sau pentru cineva care nu are foarte mult de spălat.

Venind la un preț bun Vezi prețul special de azi » putem spune că e un aparat numai bun pentru cineva care nu are prea mulți bani de stricat pe un electrocasnic nou. Nu vine cu Fuzzy Logic însă are câteva caracteristici utile care le voi amintim mai jos.

Mașina
Mașina

Mașina de față e una cu încărcare frontală care are o greutate de undeva la 72 de kilograme. Zgomotul făcut la spălare e de 59 decibeli, iar la centrifugare e de circa 75. Iar, centrifugarea e una de 1200 rotații lucru care înseamnă că rufele vor fi foarte curate.
Pe lângă multele programe are și program rapid, dar durata minimă a acestuia e de 30 minute. Un astfel de program vă va fi util atunci când nu aveți multe rufe de spălat.
Are și sisteme de protecție cum ar fi cel de detectare a spumei.

Atuurile modelului de față ar fi aspectul plăcut, ușurința în utilizare (are un panou de control simplu cu puțin butoane) și numărul mare de programe care vor ajuta la spălarea eficientă a diferitelor tipuri de țesături. Are caracteristica Eco Ball care face ca detergentul să nu se piardă.
Lucrurile mai puțin bune ar fi lipsa unui sistem de genul Eco Bubble sau Fuzzy Logic. Dar, astfel de sisteme ar fi făcut mașina mult mai scumpă.

În rest, pot spune despre acest model că e unul care nu doar arată bine, ci are niște caracteristici suficient de bune așa încât să aveți rufe curate într-un interval de timp scurt.
Utilizarea sa nu e complicată, dar nu strică să vă luați vreo 30 minute să studiați manualul de utilizare așa încât să utilizați aparatul în cunoștință de cauză.

Lasă un comentariu