Whirlpool AWO/C 91400, model 6th Sense Colours

Whirlpool AWO/C 91400 e un model de mașină de spălat care poate spăla până la 9 kilograme de haine, iar centrifugarea se face cu ajutorul a 1400 rotații. Probabil că sunteți de părere că are un consum mare de curent, dar nu e așa deoarece clasa de eficiență energetică e A+++.

Costul de achiziție al acestui model e unul care e foarte mic, aparatul având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă te interesează cum arată atunci de alături poți vedea mai multe detalii.
Poți observa că aparatul acesta e unul cu aspect premium și că panoul de comandă nu e unul prea complicat, lucru care va face aparatul ușor de utilizat chiar și de către persoanele obișnuite cu mașini vechi.

Aparatul
Aparatul

Niște caracteristici pe care ar trebuie să le reamintesc ar fi capacitatea de încărcare de 9 kilograme, posibilitatea de a spăla rufe într-un interval mic de timp (datorită programului rapid de 15 minute; sunt mașini care nu au această caracteristică) și că e realizat din materiale rezistente. De exemplu cuva e făcută din polipropilenă, iar tamburul e realizat din oțel inoxidabil.
Datorită faptului că are o capacitate mare și greutatea e una mai mare de 71kg.
6th Sense Colours se referă la faptul că aparatul are programe speciale pentru haine de diferite culori așa încât culorile să nu se deterioreze. Asta sună bine în teorie, însă în practică nu cred că are vreo utilitate deoarece hainele comercializate în România sunt de proastă calitate, chiar dacă e vorba de branduri. Astfel, unele tricouri ori bluze se pot decolora după 2-3 spălări, iar asta nu înseamnă neaparat că mașina are ceva.

Plusurile modelului acesta ar fi că nu trebuie să speli de mai multe ori pe zi, nivelul de zgomot la spălare mic (59 decibeli) și costul de achiziție mic.
Din păcate nu vine cu Fuzzy Logic, dar are câteva lucruri incorporate așa încât să nu consume mult curent, iar programul de 15 minute ajută la spălarea rapidă a hainelor mai puțin murdare.

Așa de final pot spune că mașina aceasta e recomandată în principal celora care au o familie mare ori o pensiune. Cu un astfel de electrocasnic nu mai pierzi ore aiurea. Modelele normale au 5 kilograme pe partea de încărcare, iar acesta are dublu, adică 9.

Te-ar mai putea interesa