Whirlpool AWOC 82120, mașină spălat rufe 6th Sense

Whirlpool AWOC 82120 e un model de mașină de spălat rufe cu încărcare frontală care vine cu caracteristica 6th Sense Infinite Care. Această caracteristică e una care are mai multă grijă de hainele dvs. Modelul AWO/C 82120 vine și cu multiple opțiuni cum ar fi Speed 15, Super Eco și Black & Dark Colors. Astfel, o să puteți spăla eficient fiecare tip de țesătură, iar dacă întrebați dacă modelul de față vine cu ceva similar Eco Bubble atunci trebuie să știți că aparatul poate spăla și cu apă rece… până la urmă asta presupune Eco Bubble.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar se comportă fără reproșuri când vine vorba de spălat, ci are și un consum mic de resurse.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul construit din materiale calitative, iar cuva e una din durapop (ceva plastic, însă e mai bun decât inoxul deoarece contribuie la o mai bună eficiență când bine vorba despre spălare).
Poate că aveți întrebări cu referire la consumul de curent, iar eu trebuie să vă spun că are clasa A+++ de eficiență energetică, iar consumul de apă nu este nici el prea mare. Referitor la apa consumată trebuie spus că aparatul nu consumă prea multă, iar dacă nu aveți prea multe haine ori dacă nu sunt așa de murdare atunci puteți abuza de programul Aua Eco deoarece acesta are un consum de 19 litri. Iar, dacă vreți ceva și mai bun atunci puteți seta Super Eco.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt aspectul, eficiența, prețul deloc mare, numărul mare de programe și faptul că nu e greu de utilizat. Chiar dacă nu vine cu Eco Bubble sau Fuzzy Logic, acest aparat are diferite alternative marca Whirlpool cum ar fi programele Eco amintite în paragraful de mai sus.

Deci, dacă vrei un produs de calitate realizat de o firmă cunoscută și apreciată atunci acest model e unul foarte bun. Firma e una americană care face niște produse foarte calitative.
E o mașină perfectă pentru acasă, dar și la o pensiune deoarece are o capacitate de 8 kilograme care va facilita spălatul multor rufe. Iar, centrifugarea e una excelentă deoarece e cu 1200 rotații.

Te-ar mai putea interesa