Whirlpool AWO/C 81400, model 6th Sense Colours

Dacă vrei o mașină de spălat cu o capacitate mare de încărcare atunci o variantă ar fi Whirlpool AWO/C 81400. Are o capacitate de încărcare de 8 kilograme și de aceea putem spune că vine ca o alternativă la AWO/C 91400. Datorită capacității mari aș spune că acest model e numai bun pentru o familie mare ori pentru cineva care spală multe haine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate spăla o cantitate mare de haine într-un mod eficient, adică fără consum mare de resurse.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată, adică are aspect identic cu AWO/C 91400 de care ziceam mai sus că are suport pentru 9 kilograme.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații interesante ar fi că e un model cu încărcare frontală, ecran mare, viteză de centrifugare 1400 și clasă de eficiență A+++. Datorită acestei clase de eficiență facturile de la sfârșit de lună vor fi foarte mici.
Nu are Fuzzy Logic, dar are programe și funcții care echivalează economia Fuzzy Logic. De exemplu are programe pentru haine de diferite culori și program rapid de 15 minute.
Pentru un plus de siguranță puteți extinde garanția acestui aparat la mai mult, adică la 3 ori 4 ani. Cu o extensie de garanție puteți să faceți din acest aparat unul de îndelungă folosință „asigurat”.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi nivelul de zgomot de 59 decibeli, materialele calitative din care e făcut (cuvă din polipropilenă și tamburul din oțel), fiabilitatea ridicată și viteza de centrifugare mare.
Nu are Fuzzy, dar nu aș putea zice că asta e un dezavantaj major. Restul caracteristicilor compensează acest neajuns și îl fac de nesesizat.

De final pot spune despre aparatul acesta că te va ajuta să speli rapid o cantitate mare de rufe, iar dacă rufele nu sunt chiar așa de murdare atunci poți merge pe varianta selectării programului rapid.
Probabil că cea mai interesantă caracteristică ar fi 6th Sense Colours, însă reușita acesteia depinde foarte mult și de calitatea hainelor deoarece dacă e vorba de haine de calitate îndoielnică atunci rezultatul spălării nu va fi cel așteptat.

Te-ar mai putea interesa