Whirlpool AWO/C 81200

Această mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C 81200 e una dintr cele mai accesibile modele de pe piață dacă e să luăm în considerare capacitatea de spălare. E chiar și una eficientă datorită eficienței energetice A++, care oglindește consumul energetic. Chiar dacă design-ul ei nu poate concura cu cel al altor modele, important sunt funcționalitatea, eficiența și performanțele ei. În jurul butonului central se găsesc toate funcțiile sau programele care le căutați. În partea dreaptă se află un ecran LCD generos pe care se pot vedea o mulțime de informații. Alături de acesta vă recomand și un uscător care suportă o capacitate de rufe similară. Acest model numit nu e foarte scump pentru caracteristicile sale, AWO/C81200 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea maximă suportată e de 8 kilograme dar nu vă oprește nimeni să spălați chiar și mai puține rufe. După cum am specificat sus, are eficiență energetică A++ iar celelalte două clase sunt A la spălare și B la centrifugare. Într-un program standard, consumul de apă e de 64 de litri iar cel energetic e decent. În jurul acelui buton rotund veți găsi în jur de 14 programe, dintre care eu amintesc: rapid, prespălare, spălare lână, bumbac, sintetice etc. Deci pe scurt, vine cu multe programe și cu siguranță veți găsi programul ideal pentru țesăturile voastre.

La capitolele siguranță și funcții are: selector centrifugare, detectare spumă, programare întârziată, ecran LCD funcțional (afișează timpul rămas și etapa de spălare), funcție reset etc. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite adică are o lățime și o adâncime de 60 cm. Deci capacitatea mare de spălare nu a afectat dimensiunile sale. Volumul tamburului e de 58 litri care e același la toate mașinile de spălat cu același dimensiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla o mulțime de rufe, are un preț atractiv, un consum redus de energie, un ecran LCD și fiabilitate crescută (caracteristică cunoscută pentru produsele acestui producător).

Minusuri: nu am ce să-i reproșez deoarece are un raport eficiență/preț bun.

Concluzie

AWO/C 81200 e una dintre acele electrocasnice care vă ușurează viața de zi cu zi deoarece să ajută să economisiți timp, dar din păcate rufele trebuie puse la uscat. De aceea v-am și recomandat și un uscător care din păcate costă la fel de mult cât o mașină de spălat rufe. Se adresează celor care au un buget sau un venit lunar generos.

Te-ar mai putea interesa