Whirlpool AWO/C 7540 S, mașina 6th Sense Colours

Pentru cei interesați de o nouă capodoperă marca Whirlpool recomand mașina de spălat Whirlpool AWO/C 7540 care e una 6th Sense Colours. Se poate vedea de pe urma capacității de încărcare de 7 kilograme că e un model destinat familiilor mari ori celora care spală mai mult din diferite motive. Chiar dacă poate spăla multe haine nu înseamnă că are un consum exagerat de curent deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică, lucru care se traduce printr-un consum foarte mic de curent.

Acest model cu încărcare frontală are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă prețul vi se pare unul foarte mic atunci că recomand să achiziționați și garanția plus.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cât de bine se prezint acest model.

Mașina
Mașina

Încărcarea făcându-se frontal putem spune că e n model clasic, iar dacă sunteți interesați de panoul de comandă atunci trebuie spus că acesta e unul minimalist cu un ecran de tip LCD. Pe partea de eficiență (din toate punctele de vedere) stă foarte bine deoarece are un consum de curent mic, iar rotațiile sunt 1400 pe minut. Chiar dacă nu are Fuzzy Logic (acel mecanism de detectare automată a cantității de rufe) acest model e unul care program rapid de 15 minute care va contribui la o reducere considerabilă a resurselor.

I se zice Colours deoarece AWO/C 7540 S a fost conceput așa încât să protejeze  diferite feluri de rufe cum ar fi cele închise ori deschise.

Atuurile principale, dacă mă pot exprima așa sunt consumul super mic de curent, că e construită din materiale rezistente (de exemplu cuva e din ceva plastic, iar tamburul e din oțel) și că are un nivel de zgomot foarte mic de 59 decibeli.

Printre minusuri se numără lipsa facilității de detectare a cantității de rufe și capacitatea care putea fi chiar mai mare.

De final pot zice că acest model e unul numai bun pentru cineva care nu vrea să spele haine de mai multe ori pe zi. Nu e deloc greu de instalat deoarece are o greutate mică de 66 kilograme, iar dacă o vreți la țară atunci trebuie să vă asigurați că aveți apă curentă deoarece acest model are nevoie de această facilitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWO/C 7540 S, mașina 6th Sense Colours”

  1. Masina e o mizerie. Are probleme cu rugina dupa 1 an de la cumparare. Face zgomote ciudate la motor si se pare ca s-a rupt un suport de cuva, pentru ca se cam balangane..
    Dezamagire totala.

Comentariile sunt închise.