Whirlpool AWO/C 6304, mașină de spălat rufe A+++

Mașina de spălat Whirlpool AWO/C 6304 e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care poate să fie util pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat. Poate oferi o mână de ajutor oricui deoarece poate spăla până la 6 kg de rufe și o face destul de eficient. Nu recomand mașinile mai vechi deoarece au un consum de energie ridicat. Acele modele nu sunt foarte compacte precum cele slim sau înguste. Mă refer la cele cu încărcare frontală cu adâncime de 45 cm și la cele cu încărcare verticală.

Alternative pot fi modelele cu specificații similare iar aspectul poate să difere în funcție de seria aleasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Doar din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală și e foarte important să nu depășiți acea cantitate. Mă refer la capacitate de 6 kg, mai bine alegeți să spălați de 2 ori că și așa consumul de energie e redus. Clasele de eficiență sunt: A+++ la consumul de energie, A la centrifugare și la spălare e tot așa de bună. Pe panoul de control e prezent un ecran LCD care afișează diverse informații.

Pe partea de funcții are: control al balansului, selector centrifugare, detectare spumă etc. Puteți selecta cu ușurință programul de spălare sau orice altă opțiune. Puteți citi manualul de instrucțiuni dacă vă interesează programele și funcțiile suplimentare (care nu sunt prezente pe vechiul model). E destul de silențioasă și nivelul de zgomot diferă în funcție de programul ales. Dimensiunile sale sunt cele clasice, iar pentru cei care au o locuință mai mică, le recomand un model mai compact.

Plusuri: consum redus de energie, capacitate de spălare bună, ieftină și ușor de folosit.
Minusuri: nu e un model compact.

Whirlpool AWO/C 6304 e un aparat destul de eficient și care îl recomand din multe motive. Poate că nu aveți un buget, prea mare sau poate că nu vă doriți ceva mai scump, atunci mașina aceasta e cea ideală. Clipul de jos e cu un model destul de similar ca și design iar dacă aveți deja o mașina, aceasta o poate înlocui cu brio.

Te-ar mai putea interesa