Whirlpool AWO/IC 81400 BL, mașină de spălat haine cu Al 6lea Simț

Această mașină de spălat numită Whirlpool AWO/IC 81400 BL pare a fi una din segmentul superior și se datorează caracteristicilor tehnice foarte bune și pentru că are un design atractiv. Nu orice model arată atât de bine și puteți diferenția destul de ușor un model mai vechi de unul nou. În general variantele mai nou au finisaje cromate, argintiu sau lucioase. Bineînțeles, acest aspect nu prea contează dacă nu o veți pune undeva la vedere, cum ar fi în bucătărie sub blat.

Chiar dacă aveți nevoie de un buget generos, merită încercată această mașină de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai populare modele sunt cele cu încărcare frontală deoarece pot fi puse oriunde și arată mai bine. Nu puteți pune în bucătărie un model cu încărcare superioară dar nici pe hol deoarece nu arată prea bine. Plus, că prețul e cam același doar că nu oferă aceleași performanțe și tehnologiile de spălare sunt puține. Nu cred că vă interesează un model prea compact, adică care să aibă o adâncime maximă de 45 cm, ci unul care poate spăla cât de multe rufe.

Panoul de control oferă pe lângă numeroasele programe chiar și o mulțime de funcții: recomandare dozare detergent, selectare centrifugare, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor și ecranul LED (arată timpul rămas, temperatura și etapa programului). Consider că cele 14 programe de spălare sunt suficiente deoarece sunt cele mai des folosite.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are o adâncime de 58 cm, aceasta e destul de fiabilă, consumă puține resurse și are un număr generos de programe. Rezultatele nu sunt aceleași la toate programele, ci trebuie să faceți alegerea corectă în funcție de țesături și cantitate. Îmi plac programele rapide deoarece hainele sunt doar puțin transpirate și nu necesită un tratament special.

Dacă aveți copii mici, e bine să alegeți o mașină care are un program special pentru hăinuțele celor mici (antialergic, baby care etc). Whirlpool AWO/IC 81400 BL reprezintă o alegere foarte bună dacă nu aveți un alt brand favorit și chiar nu văd de ce ați da bani în plus.

Te-ar mai putea interesa