Whirlpool AWO/D7010

Această maşină de spălat al 6lea simţ Whirlpool AWO/D7010 e un electrocasnic performant şi foarte bun din punct de vedere calitativ. Dacă nu vă place acesta din diverse motive şi AWO/D65135 ar putea fi o alegere bună. După cum bine observaţi acesta vine cu tehnologia al 6lea simţ care e tehnologia ideală pentru maşinile de spălat. Spun asta pentru că vă ajută să economisiţi bani şi timp datorită unor senzori care detectează automat cantitatea încărcăturii. Deci va acoperi rufele cu apă exact cât trebuie iar ciclul de spălare bineînţeles va fi unul mai scurt la o încărcătură de cel mul 6 kilograme decât la una de 7 kilograme. Această tehnologie o găsim şi pe alte aparate destinate folosirii în bucătărie – cuptoare şi combine frigorifice – dar scopul acestei tehnologii rămâne acelaşi. Deci dacă nu aveţi o alternativă mai bună la aceasta atunci nu ar mai trebui să staţi pe gânduri. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

După cum vedeţi are încărcare frontală de maxim 7 kilograme şi deci face parte din categoria celor care care pot spăla cantităţi mari de rufe. Viteza de centrifugare e la 1000 rotaţii pe minut şi e conformă cu clasa de eficienţă la centrifugare – C. Celelalte clase de eficienţă sunt cam aşa: energetică A+ şi la spălare A. În timpul unui program standard consum de apă e de 54 de litri iar cel de energie e de 1.19 kwh. Deci având în vedere performanţele sale, consumul e foarte mic. Această maşină AWO/D7010 dispune şi de un ecran digital LED de dimensiuni mici dar care vă poate fi de folos afişând etapele de spălare.

Ca şi o maşină obişnuită şi aceasta are multe programe de spălare: spălare manuală, centrifugare delicată, clătire intensivă, centrifugare intensivă, consum redus energie, bumbac, uşor de călcat, spălare lână, prespălare şi rapid 30 minute. Vine cu diverse funcţii utile care le găsim şi pe multe alte modele similare.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: spălare lână prin balansare, poate spăla haine cu eticheta „doar spălare manuală”, sistem de distribuire uniformă a încărcăturii, filtru pentru scame, detectare spumă, funcţia reset, protecţie împotriva inundaţiilor şi poate spăla fie cantităţi mari fie cantităţi mici de rufe cu o cantitate de apă conformă şi un consum de energie mic.

Minusuri: AWO/D7010 nu are programare întârziată.

Concluzie

Acest model Whirlpool AWO/D7010 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un aparat electrocasnic care să spele cantităţi mari de rufe în condiţii optime.

Te-ar mai putea interesa