Whirlpool AWO/D65135

Maşina de spălat Al 6lea simţ Whirlpool AWO/D65135 e recomandarea mea pentru cei care-şi doresc o maşină de spălat rufe performantă. O alternativă la fel de performantă dar fără acestă tehnologie e AWO/D-55135. După cum bine observaţi vine cu cea mai bună tehnologie disponibilă de la acest producător pentru ca voi să nu vă faceţi griji atunci când spălaţi. Al 6lea simţ vă ajută să economisiţi bani (energie), timp şi apă. Mai precis acesta controlează nivelul apei în funcţie de încărcătură (tip şi mărime) cu ajutorul unor senzori. Astfel se va reduce timpul de spălare şi nu se va consuma mai mult decât e nevoie (aici fac referire la apă şi energie). Tehnologia al 6lea simţ îl găsim şi la alte electrocasnice de la acest producător cum ar fi: combinele frigorifice, cuptoarele cu microunde sau maşinile de spălat vase. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

E un model cu încărcare frontală având o capacitate de încărcare maximă de 6 kilograme. E o maşină performantă deoarece are o viteză de rotaţie/centrifugare de 1200 RPM. Vine cu clasa de eficienţă energetică A+, clasa de eficienţă la centrifugare B şi clasa de eficienţă la spălare A. Consumul standard de apă e undeva la 49 litri iar de energie de 1.02 kwh. Vine cu un afişaj LED pe care se poate vedea etapele de spălare.

Vine cu un număr mare de programe de spălare printre care amintesc: prespălare, lână, bumbac, uşor de călcat, consum redus de energie, centrifugare intensivă, centrifugare delicată, clătire intensivă şi spălare manuală. Dar mai sunt şi altele precum: bumbac/antibacteria şi Chrono 60 grade/ zilnic 40 de grade. Pe partea de funcţii şi siguranţă vine cu protecţie împotriva inundaţiilor, funcţie reset, sistem detectarea spumă şi selector centrifugare. Nu are însă sistem de siguranţă împotriva copiilor sau programare întârziată. Volumul tamburului e de circa 42 de litri.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: are tehnologie foarte utilă, ieftină, uşor de folosit, multe programe şi capacitate mare de încărcare.

Minusuri: nivelul de zgomot e cam mare – 75 dB.

Concluzie

Acest model Whirlpool AWO/D65135 e un model nou care nu ar trebui să lipsească din nici o locuinţă în special dacă e vorba despre o familie numeroasă. Jos am pus o mică prezentarea a tehnologiei de la Whirlpool dar di păcate nu am găsit una în limba română:

Te-ar mai putea interesa