Whirlpool AWO/D 57135

Un aparat ieftin pentru spălarea rufelor dar care e destul de performant e maşina de spălat Whirlpool AWO/D 57135. Dacă doriţi o maşină de ultimă generaţie atunci AWO/C72200 e modelul pe care-l căutaţi. Preţul modic se datorează faptului că nu poate spăla cantităţi mari de haine dar le poate spăla la 1400 de rotaţii pe minut. Deci e destul de bună în special că are o mulţime de programe iar dotările suplimentare sunt prezente şi ele. Maşinile de spălat de la acest producător sunt cunoscute pentru calitatea materialelor folosite, poziţionarea ergonomică a butoanelor, eficienţa lor în timpul spălării şi consumul redus. Majoritatea maşinilor noi printre care se află şi aceasta au tehnologie Al 6lea Simţ care detectează automat cantitatea de rufe in maşină pentru a reduce timpul de spălare şi conturile (apă, detergent şi energie). Are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

Caracteristicile tehnic ale modelului AWO/D 57135 sunt destul de multe dar cele mai importante sunt viteza de centrifugare de 1400 RPM şi capacitatea de încărcare de maxim 5 kilograme. După cum vedeţi e un model cu încărcare frontală şi clasă de eficienţă energetică A+. Are eficienţă la spălare A şi la centrifugare B. Consumul ei într-un program standard e destul de bun şi e undeva la 44 de litri şi 0.85 kwh. Spre deosebire de modelele mai performante şi deci mai scumpe, aceasta are un ecran LCD mai mic.

Chiar dacă are numai 14 programe de spălare, acestea sunt suficiente pentru a spăla cam toate ţesăturile: rapid 30 minute, prespălare, spălare lână prin bălsămare, bumbac, jeans, uşor de călcat, consum redus energie, centrifugare intensivă, centrifugare delicată, clătire intensivă, spălare manuală şi câteva programe speciale (30 grade, Chrono 60 grade, articole delicate, bumbac/antibacteria). Pe partea de siguranţă şi funcţii are funcţie de evacuare, funcţie de oprire clătire, distribuire uniformă a încărcăturii (reducere vibraţiilor şi zgomotului), selectare centrifugare, detectare spumă, protecţie împotriva inundaţiilor, reset şi ecran digital (puteţi viziona etapa de spălare).

E destul de silenţioasă chiar şi în timpul spălării – 75 dB. Volumul tamburului e de 44 litri (consumul standard de apă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: meniu ergonomic, ieftină, viteză de centrifugare mare, Al 6lea Simţ, are toate programele necesare şi vine de la un producător foarte bun.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest model numit Whirlpool AWO/D 57135 e recomandarea mea pentru cei ce vor o maşină ieftină şi bună. Dacă vreţi ceva mai bun (cantitate de spălare mai mare), va trebui să scoateţi ceva mai mulţi bani.

Te-ar mai putea interesa