Whirlpool AWO/D-55135, maşina spălat rufe

Maşina de spălat cu încărcare frontală Whirlpool AWO/D-55135 are 1200 rotaţii pe minut, capacitate de încărcare a cuvei de 5 kilograme, face parte din clasa energetică A+, are afişaj LED şi e de culoare albă. E destul de asemănătoare cu modelul AW0/D 6100 ECO, dar sunt diferențe pe partea de preț și detalii tehnice. De la Whirlpool am scris şi despre AWE6316 care o maşină cu încărcare superioară pentur cei care nu au aşa mult spaţiu acasă.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » care recomandă această maşină… pe lângă brandul Whirlpool. Sunt sigur că poate fi achiziţionată mai ieftin la promoţiile cu TVA-ul înapoi deşi acesta mi se pare a fi cel mai bun preţ.

Poze

Cam aşa arată la partea de butoane.

Din faţă
Butoane

Specificaţii tehnice

Whirlpool AWO/D-55135 este o maşină de spălat rufe care poate fi încărcată frontal şi care are o viteză de centrifugare de 1200 rpm. Capacitatea de încărcare e de circa 5 kilograme şi e una normală.
Consumă puţin curent deoarece face parte din clasa A+ de eficienţă energetică, iar cea de eficienţă la spălare e A. Eficienţa la centrifugare nu e prea bună sau e decentă fiind clasa B. Consumul de apă e undeva la 44 litri, iar cel de curent e de 0,85 kWh în program standard.
Are 14 programe de spălare printre care programul rapid de jumătate de oră, cel de prespălare, spălare lână, bumbac, uşor de călcat, consum redus curent, centrifugare intensivă/delicată, clătire intensivă şi spălare manuală.
La capitolul funcţii şi siguranţă e destul de dotată deoarece are ca funcţii speciale funcţia de evacuare şi de detectare a spumei, iar de siguranţă are sistem împotriva inundaţiilor. Din păcate nu are sistem de protecţie copii sau programare întârziată.
Ca o funcţie care nu am întâlnit-o la alte maşini ar fi cea de reset, iar nivelul de zgomot al AWO/D55135 e de 75 decibeli la centrifugare şi e unul destul de bun sau mic. Iar greutatea maşinii e de puţin peste 70 kilograme ş trebuie mai multe persoane pentru montarea acesteia.
Alte sisteme sau funcţii care nu le-am amintit anterior ar fi cel de spălare al lânei pin balansare şi sistemul de distribuţie uniformă a încărcăturii.

Păreri pro şi contra

Pro: preţ bun, multe funcţii, display informativ, clasă energetică A şi multe programe.
Contra: poate că nu e la fel de atractivă vizual ca alte modele, dar până la umră nu cred că e important cum arată.

Concluzie

Per ansamblu e o maşină de spălat bună şi am pus un clip mai jos în speranţa că vă puteţi face o părere despre cum arată, dar trebuie să ştiţi că în filmuleţ este o maşină asemănătoare şi nu modelul din acest mic review.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool AWO/D-55135, maşina spălat rufe”

  1. Vad ca implementeaza functii din domeniul calculatoarelor si aici ma refer la reset. Nu stiu cat de utila este dar bine ca e.

Comentariile sunt închise.