Whirlpool AWO/C72200

Un aparat electrocasnic ca mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C72200 e recomandarea mea pentru cei care vor un model performant și cu diverse dotări. O recomand și datorită eficienței energetice A++ care nu o veți găsi la prea multe mașini similare dar și datorită designului simplu și ergonomic. O alternativă destul de similară e AWO/C71000 dar care are eficiență A+ și o viteză de centrifugare mai mică. Deci nu trebuie să fiți un expert pentru a o folosi în special că are un display digital cu iluminare LED care vă oferă informații utile referitoare la timpul rămas până la terminarea programului sau la etapele programului. Ca oricare altă mașină performantă, și aceasta are Al 6lea Simț care nu ar trebui să lipsească de pe nici un model în special dacă nu aveți de spălat o cantitate exactă de rufe ci una mult inferioară cantității maxime, în acest caz e vorba despre o cantitate mai mică de 5 kilograme (7 kilograme fiind cea maximă). Dar nu vă oprește nimeni să spălați chiar și 2-3 kilograme deoarece timpul de spălare, cantitatea de apă și energie vor fi micșorate corespunzător pentru a obține rezultate foarte bune. Are unpreț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

De aproape
Așa arată

Specificaţii tehnice

Mașina de spălat Whirlpool are o încărcare de tip orizontală iar capacitatea maximă e de 7 kilograme. Viteza de centrifugare maximă e de 1200 RPM. Dar după cum am zis anterior, puteți spăla cât doriți deoarece consumul și timpul vor fi ajustate corespunzător. Pe partea de eficiență stă foarte bine cu clasa de eficiență energetică A++. Ecranul din dreapta butonului central e unul LED și după cum vedeți e unul de dimensiuni generoase care vă poate arăta etapa programului de spălare dar și timpul rămas. Capitolul programe stă destul de bine: AquaEco (program special), consum redus energie, spălare lână, prespălare și rapid 15 minute. Deci are cam toate programele de spălare utile chiar dacă nu sunt așa de multe. La capitolele funcții și siguranță vine cu programare întârziată (amânare pornire), ecran LED (afișează viteza de centrifugare, etapa de spălare a programului și timpul rămas), siguranță împotriva copiilor, sistem de detectare spumă și o funcție specială numită recomandare dozare detergent.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: AWO/C72200 are toate dotările necesare, caracteristicile tehnice sunt decente comparativ cu prețul său, ecran generos, design ergonomic și simplu.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Acest model Whirlpool AWO/C72200 e probabil cel mai performant de la acest producător dacă ar fi să excludem cele cu uscătoare incorporate sau mai știu eu ce.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AWO/C72200”

Comentariile sunt închise.