Whirlpool AWO/C71000, model cu Al 6lea Simț

Actualizare: modelul Whirlpool AWO/C71000 face parte din promoția „Pana la 400 de lei discount la masinile de spalat rufe Whirlpool”, având o reducere de 100 lei și se oferă drept cadou detergent Ariel Automat Fresh Color 6 KG + Mr Proper 1.5 L.

Articolul din 3.12.2011:
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C71000 e un model compact și are un design foarte reușit ca AWO/C62012. Acesta se adresează celor au de spălat cantități foarte mari de rufe odată la 3-4 zile sau pur și simplu sunteți foarte ocupați și nu aveți prea mult timp iar atunci sunteți nevoiți să spălați săptămânal sau lunar în cel mai rău caz. Indiferent cât aveți de spălat, AWO/C71000 vă vine în ajutor deoarece are o tehnologie foarte utilă care vă detectează automat încărcătura pentru ca rezultatele să fie pe măsură și să economisiți timp, bani și detergent. Un astfel de sistem/tehnologie veți găsi doar pe mașinile mai noi sau performante și la alți producători are un alt nume, dar pentru cele de la acest producător se numește Al 6lea Simț. Acesta o veți găsi și pe alte electrocasnice, cum ar fi cuptoare sau combine frigorifice. Rolul ei rămâne același indiferent pe ce aparat îl găsim. Dacă aveți nevoie de un astfel de aparat electrocasnic pentru curățarea și spălarea hainelor, vă trebuie un buget destul de mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

De aproape
Așa arată

Specificaţii tehnice

E un model cu încărcare de tip frontală și suportă o încărcătura maximă de 7 kilograme. După cu bine știți dar și vedeți în pozele de mai sus, are încărcare frontală. Viteza de centrifugare a acestuia e de 1000 rotații pe minut și poate să varieze adică să fie mai mică în funcție de programul de spălare pentru anumite țesături. Are clasă de eficiență energetică A+ care reflectă consumul foarte bun într-un program standard de spălare. În pozele de mai sus se poate observa că are un ecran digital LED în partea dreaptă. La capitolul programe de spălare stă foarte bine cu următoarele: prespălare, ușor de călcat, spălare lână, consum redus energie, clătire intensivă și Clean + (program special). Pe partea de siguranță și funcții are sertar tratat Microban, programare întârziată, ecran LED (arată timpul rămas și etapa de spălare) și sistem detectare spumă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tehnologia Al 6lea Simț, ecran digital mare, consum redus, silențioasă, preț acceptabil și e făcută din materiale de calitate superioară.

Minusuri: nu i-am găsi nimic.

Concluzie

Acest aparat destinat spălării rufelor numit Whirlpool AWO/C71000 e o recomandare în special datorită capacității mari de spălare și a consumului redus de energie. Nu trebuie să uităm că e și foarte eficientă având în vedere că folosește resurse precise pentru o anumită cantitate.

Lasă un comentariu