Whirlpool AWO/C6314, mașina de spălat 6 kg

Whirlpool AWO/C6314 e un aparat electrocasnic mare care poate fi folosit pentru a spăla 6 kg de rufe. Eu aș opta pentru acesta și pentru că e fiabilă, iar controlul electronic mărește funcționalitatea mașinii. Prețul e destul de atractiv pentru ce oferă și care sunt performanțele sale. Designul acesta e prezent mai la toate mașinile acestui brand și nu văd ce ar mai putea schimba deoarece totul e amplasat perfect, astfel că totul e la îndemână. Primul lucru care îl observ la acest model e consumul redus de energie și se oglindește în clasa de eficiență energetică.

Prețul său nu trebuie neglijat deoarece nu e foarte mic, dar e justificat după părerea mea. Trebuie să știți că există și alte modele reușite și nu e nevoie neapărat să optați pentru acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu încărcare destul de bună – maxim 6 kg. De aceea are și clasa A la spălare, iar la centrifugare putea fi mai bine. Poate face față unei cantități destul de mari de rufe dar e bine să nu o depășiți, mai bine optați să spălați de două ori. E numai bună pentru familia voastră iar consumul de energie e mic deoarece are o clasă A+++. Panoul de control e dotat cu suficiente butoane care pot fi folosite pentru alegerea opțiunilor și setărilor dorite. Pe partea de centrifugare are 1200 RPM, centrifugare care vă poate ajuta să obțineți rezultate mai bune (rufe mai bine stoarse).

Dacă alegeți și un uscător ori dacă aveți deja unul, e bine să alegeți o mașină cu centrifugare mai mare, astfel ca rufele să fie uscate cu un consum mai mic de energie.  Are 15 programe de spălare dar prezintă și câteva programe speciale (clătire+centrifugare, clean+, colorate etc).

Are funcții destul de bune: reset și programare întârziată. Se poate amâna pornirea mașinii în cazul în care nu aveți timp pentru a scoate rufele. Chiar și consumul de apă e destul de mic, dar trebuie raportat la volumul tamburului.

Plusuri: consumul mic de energie, arată bine, ușor de folosit, fiabilitate, construcție robustă etc.
Minusuri: nu prea are.

Whirlpool AWO/C6314 e următoarea voastră alegere chiar dacă nu sunteți un fan al acestui brand deoarece a demonstrat de-a lungul anilor că poate face față concurenței. Dacă nu vă place acest model, există suficiente modele cu caracteristici tehnice diferite și chiar cu tehnologii avansate care măresc eficiență aparatului.

Lasă un comentariu